ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ντόπιος επιχειρηματίας βρήκε την λύση για τον αποκλεισμό του Κατάρ: Θα μεταφέρει 4.000 αγελάδες με αεροπλάνο (φωτό)

Ντόπιος επιχειρηματίας βρήκε την λύση για τον αποκλεισμό του Κατάρ: Θα μεταφέρει 4.000 αγελάδες με αεροπλάνο (φωτό)

Τις επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον αποκλεισμό από το σύνολο των αραβικών χωρών, αναζητεί η ηγεσία του Κατάρ. Ένας ντόπιος επιχειρηματίας πρότεινε σε σύσκεψη μία άκρως εντυπωσιακή λύση. Τη μεταφορά με αεροπλάνο 4.000 αγελάδων, οι οποίες θα προσφέρουν το γάλα και το κρέας τους στον πληθυσμό!

Ο Moutaz Al Khayyat, πρόεδρος της Power International Holding, δήλωσε στο Bloomberg ότι είναι έτοιμος να χρηματοδοτήσει την πραγματοποίηση 60 πτήσεων, μέσω των οποίων θα μεταφερθούν οι 4.000 αγελάδες στιο αραβικό κρατίδιο, τονίζοντας με νόημα πως «ήρθε η ώρα να δουλέψουμε για το Κατάρ».

Η πρόταση του Άραβα επιχειρηματία, βέβαια, δεν ήταν τυχαία, καθώς ο ίδιος έχει ήδη σχεδιάσει την επέκταση των δραστηριοτήτων του στην κτηνοτροφία και τη γεωργία, καθώς το Κατάρ είναι μία ζάμπλουτη πετρελαιοπαραγωγός χώρα, αλλά προμηθεύεται όλα τα υπόλοιπα που απαιτούνται για τη διαβίωση του πληθυσμού και των επισκεπτών του, από άλλες χώρες.

Ο Μουτάζ αλ Καγιάτ έχει ήδη κατασκευάσει τις εγκαταστάσεις για τη φιλοξενία των ζώων και σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, θα του φέρουν μεγάλα κέρδη στο μέλλον, παρ’ ότι η αναγκαία επέκταση των δομών θα του αυξήσουν το συνολικό κόστος στα 8 εκατ. δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.