ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τερέζα Μέι: «Αρρωστημένη» η επίθεση στο τέμενος όπως εκείνες που προηγήθηκαν

Τερέζα Μέι: «Αρρωστημένη» η επίθεση στο τέμενος όπως εκείνες που προηγήθηκαν

Η Βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι δήλωσε πως το μίσος και το κακό δεν θα επιτύχουν ποτέ, αναφερόμενη στο νέο περιστατικό τρομοκρατίας που συγκλόνισε το Ηνωμένο Βασίλειο από τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν φορτηγάκι τύπου βαν έπεσε πάνω σε μουσουλμάνους την ώρα που έβγαιναν από ένα τέμενος στο Λονδίνο.

«Σήμερα το πρωί, η χώρα μας ξύπνησε με τα νέα άλλης μιας τρομοκρατικής επίθεσης στους δρόμους της πρωτεύουσας μας: της δεύτερης αυτό τον μήνα και τόσο αρρωστημένης, όπως εκείνες που προηγήθηκαν», δήλωσε έξω από το γραφείο της στην Ντάουνινγκ Στριτ.

«Ήταν μια επίθεση, η οποία για άλλη μια φορά είχε στόχο κανονικούς και αθώους ανθρώπους που συνέχιζαν κανονικά τη ζωή τους, αυτή τη φορά βρετανούς Μουσουλμάνους καθώς έφευγαν από ένα τέμενος μετά την προσευχή», πρόσθεσε.

Είπε πως περισσότεροι αστυνομικοί θα αναπτυχθούν για να παράσχουν ασφάλεια και υποστήριξε πως η Βρετανία υπήρξε υπερβολικά ανεκτική σε όλες τις μορφές εξτρεμισμού κατά το παρελθόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.