ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Μπριζίτ Μακρόν: Παίζει με τις εγγονές της στην παραλία (φωτό)

Μπριζίτ Μακρόν: Παίζει με τις εγγονές της στην παραλία (φωτό)

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας εμφανίστηκε στην παραλία της Τουκέ κι οπως υποστιριζει το περιοδικό Closer δείχνει «πιο ευτυχισμένη από ποτέ».

«Μπριζίτ Μακρόν, μια Πρώτη Κυρία “συνηθισμένη” στην παραλία», είναι ο τίτλος του γαλλικού περιοδικού Closer, που έχει ρεπορτάζ για την μικρή απόδραση της συζύγου του Εμμανουέλ Μακρόν στην Τουκέ.

Στην πόλη οι Μακρόν διαθέτουν δεύτερη κατοικία, είναι ο τόπος που ψηφίζουν και εκεί ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2007. Την Πέμπτη η Μπριζίτ Μακρόν βρέθηκε στην Τουκέ, συναντήθηκε με την 32χρονη κόρη της Τιφέν Οζιέρ και πήγε στην παραλία με τις δύο εγγονές της, Ελίζ και Ορέλ, με τις οποίες έπαιξε στην άμμο και είχε την ευκαιρία να απολαύσει τον ρόλο της ως γιαγιά.

Σύμφωνα με το Closer, η νέα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ και διασκέδασε μαζί με την οικογένειά της αλλά δεν εμφανίστηκε με μαγιό. Η 64χρονη Μπριζίτ, όπως φαίνεται και στο εξώφυλλο του περιοδικού, πήγε στην παραλία με λευκή μακριά μπλούζα που συνδύασε με λευκό σορτς. «Στην παραλία η Μπριζίτ Μακρόν δεν αφήνει τις μικρές της εγγονές από τα μάτια της», γράφει το περιοδικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Τουκέ βρίσκεται και ο αγαπημένος σκύλος του προεδρικού ζεύγους, ο Φιγκαρό, τον οποίο φροντίζει η μικρότερη κόρη της Μπριζίτ Μακρόν, η Τιφέν. Το εστιατόριο Les Sports είναι το αγαπημένο μέρος στο οποίο συχνάζει ο Γάλλος πρόεδρος και συνηθίζει να απολαμβάνει ένα μικρό πιάτο με γαρίδες πριν από το κυρίως γεύμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.