ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής που είχε πυροβοληθεί σε γήπεδο

Στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής που είχε πυροβοληθεί σε γήπεδο

Σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική βρίσκεται ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής που είχε πυροβοληθεί σε γήπεδο μπέιζμπολ…

Ο Στιβ Σκάλις ήταν ένας από τους τέσσερις ανθρώπους που τραυματίστηκαν, στις 14 Ιουνίου, από ένοπλο που είχε βάλει ως στόχο Ρεπουμπλικανούς

O Αμερικανός γερουσιαστής, ο οποίος πυροβολήθηκε στο ισχίο, ενώ έκανε εξάσκηση μπέιζμπολ, τον περασμένο μήνα, μεταφέρθηκε πίσω στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση, το νοσοκομείο του.

Ο Στιβ Σκάλις ήταν ένας από τους τέσσερις ανθρώπους που τραυματίστηκαν, στις 14 Ιουνίου, από ένοπλο που είχε βάλει ως στόχο Ρεπουμπλικανούς.

Οι γιατροί αναφέρουν ότι ανησυχούσαν για μόλυνση, και τώρα αναφέρεται πως είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Ο Σκάλις, ένας 51χρονος, ο οποίος εκπροσωπεί την πολιτεία της Λουιζιάνα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση.

Έφτασε στο νοσοκομείο αντιμετωπίζοντας «άμεσο κίνδυνο θανάτου», όπως είπαν τότε οι γιατροί, αλλά βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας στα τέλη Ιουνίου, μετά από επανειλημμένες χειρουργικές επεμβάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ένοπλος, ο 66χρονος Τζέιμς Χότζκινσον, πυροβολήθηκε από την αστυνομία επί τόπου και λίγο αργότερα πέθανε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.