ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δε χρειάζεται διερμηνείς ο Βλ.Πούτιν – Στα Γερμανικά συνομίλησε με τη Μ.Τραμπ

Δε χρειάζεται διερμηνείς ο Βλ.Πούτιν – Στα Γερμανικά συνομίλησε με τη Μ.Τραμπ

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει αποδείξει πως δε χρειάζεται μεταφραστές και διερμηνείς για να συνομιλήσει με ανθρώπους που μιλούν άλλη γλώσσα εκτός από ρώσικα.Μάλιστα, πολλές φορές έχει διορθώσει τα λάθη ορισμένων διερμηνέων.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, ανέλυσε τα προσόντα στις ξένες γλώσσες του ισχυρού άντρα της Ρωσίας σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Russia 1. «Κατά τη διάρκεια άτυπων συνομιλιών, ο Πούτιν μιλά συχνά αγγλικά, αλλά κατά τις διαπραγματεύσεις και τις επίσημες συναντήσεις μιλά βεβαίως με τη βοήθεια διερμηνέα, παρόλο που καταλαβαίνει σχεδόν τα πάντα και μερικές φορές μπορεί ακόμη και να διορθώσει έναν διερμηνέα σε μια δύσκολη κατάσταση», αποκάλυψε για τον Πούτιν ο Πεσκόφ και δήλωσε ότι γνωρίζει το άγχος που διακατέχει τους διερμηνείς, αφού και ο ίδιος στο παρελθόν εργαζόταν ως διερμηνέας.

Κατά την διάρκεια της πρόσφατης συνόδου των G20 στο Αμβούργο ο Ρώσος πρόεδρος είχε διμερείς συναντήσεις με αρχηγούς κρατών, όπως αυτή με τον Αμερικανό ομόλογό του, Ντόναλντ Τραμπ. Στο δείπνο ο Πούτιν είχε καθίσει δίπλα στην Μελάνια Τραμπ και οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν γερμανικά σε ένα πολύ καλό και άνετο κλίμα, χωρίς την βοήθεια διερμηνέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ντόναλντ Τραμπ καθόταν δίπλα στην Πρώτη Κυρία της Αργεντινής, την 43χρονη καλλονή Τζουλιάνα Αουάντα, πρώην μοντέλο με καταγωγή από τον Λίβανο και την Συρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.