ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Τραμπ: «Μόνο τα ‘Fake News’ θέλουν να πάψω τη χρήση των social media» (φωτό)

Ν.Τραμπ: «Μόνο τα ‘Fake News’ θέλουν να πάψω τη χρήση των social media» (φωτό)

Αδιάλλακτος ως προς την χρήση των social media, από μέρους του, παρά το γεγονός ότι έχει επικριθεί από «μίντια», ενώ γι’ αυτό εμφανίστηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Ντόναλντ Τραμπ με… ανάρτησή του στο Twitter.

Παρά το αλήστου μνήμης covfefe ή το tweet με το οποίο εμφανίστηκε να… δέρνει το CNN ο Αμερικανός πρόεδρος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να χρησιμοποιεί τα social media.

Για να επιχειρηματολογήσει, μάλιστα, για την άποψή του αυτή, υποστήριξε στην ανάρτησή του ότι «μόνο τα Fake News και οι εχθροί του Τραμπ θέλουν να σταματήσω να χρησιμοποιώ τα social media».

«Μόνο έτσι θα μπορώ να φέρω στο φως την αλήθεια» κατέληξε ο Τραμπ.

Το tweet ακολουθεί την τοποθέτηση του απόστρατου στρατηγού Τζον Κέλι στη θέση του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου και την πρώτη του κίνηση να ζητήσει την αποπομπή του μέχρι πρότινος διευθυντή επικοινωνίας Αντόνιο Σκαραμούτσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μια καλή ημέρα στον Λευκό Οίκο» σχολίασε το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος των ΗΠΑ με τους Ρεπουμπλικανούς βουλευτές να ελπίζουν ότι η παρουσία του Κέλι θα καταλαγιάσει τις εσωτερικές έριδες στο προεδρικό επιτελείο και θα προωθήσει πολιτικές έξι μήνες μετά την εκλογή Τραμπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.