ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Δεν θα παραμείνουμε άπρακτοι καθώς η Βενεζουέλα καταρρέει

ΗΠΑ: Δεν θα παραμείνουμε άπρακτοι καθώς η Βενεζουέλα καταρρέει

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς δήλωσε σήμερα ότι η αμερικανική κυβέρνηση «δεν θα παραμείνει άπρακτη καθώς η Βενεζουέλα καταρρέει»…

Σε δηλώσεις του από την Καρταχένα της Κολομβίας, ο Μάικ Πενς υποστήριξε ότι η μετατροπή της Βενεζουέλας σε ένα «αποτυχημένο κράτος» θα μετέτρεπε τη χώρα αυτή σε μια απειλή για την ασφάλεια και την ευημερία ολόκληρου του δυτικού ημισφαιρίου και τον λαό της χώρας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη, ο Πενς διεμήνυσε ότι η Ουάσινγκτον είναι «απόλυτα αποφασισμένη» να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή της, την πλήρη οικονομική και διπλωματική ισχύ των ΗΠΑ, για να αποκατασταθεί η δημοκρατία στη Βενεζουέλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.