ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Νέος εκπρόσωπος της γαλλικής προεδρίας ο δημοσιογράφος Μπρουνό Ροζέ-Πετί

Νέος εκπρόσωπος της γαλλικής προεδρίας ο δημοσιογράφος Μπρουνό Ροζέ-Πετί

Ο δημοσιογράφος Μπρουνό Ροζέ-Πετί, 54 ετών, διορίσθηκε σύμβουλος και εκπρόσωπός της προεδρίας της Δημοκρατίας, ανακοινώθηκε σήμερα από το γαλλικό προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων.

Ο Μπρουνό Ροζέ-Πετί, πρώην δημοσιογράφος της France Televisions και συνεργάτης των ιστότοπων των περιοδικών Obs και Challenges, «θα έχει ως αποστολή να αναμεταδίδει τον δημόσιο λόγο του Ελιζέ και θα χρησιμοποιήσει για να το πράξει όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του, ιδιαίτερα τον λογαριασμό της προεδρίας στο Twitter», διευκρινίσθηκε από το προεδρικό μέγαρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο διορισμός αυτός, ο οποίος θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου, είχε αποκαλυφθεί σήμερα το πρωί από τον ραδιοσταθμό RTL.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.