ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ν.Τραμπ: Ούτε βήμα πίσω- Ανέθεσε την κατασκευή των πρωτοτύπων του τείχους με το Μεξικό

Ν.Τραμπ: Ούτε βήμα πίσω- Ανέθεσε την κατασκευή των πρωτοτύπων του τείχους με το Μεξικό

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανέθεσε τη δημιουργία πρωτότυπων από σκυρόδεμα του τείχους που θέλει να κατασκευαστεί κατά μήκος των συνόρων των ΗΠΑ με το Μεξικό, σε τέσσερις διαφορετικές κατασκευαστικές εταιρείες, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή υπηρεσία Τελωνείων και Φύλαξης των Συνόρων.

Πρόκειται για τις εταιρείες: «Caddell Construction Co», με έδρα την Αλαμπάμα, «Fisher Sand & Gravel Co» με έδρα την Αριζόνα, «Texas Sterling Construction Co» με έδρα το Τέξας και «W.G. Yates & Sons Construction Company» με έδρα το Μισσισιπή. Το κόστος ανέρχεται σε 400.000 με 500.000 δολάρια.

Τα πρωτότυπα του τείχους θα πρέπει να έχουν ύψος και πλάτος εννέα μέτρων και θα δοκιμαστούν στο Σαν Ντιέγκο, ανέφερε η ίδια υπηρεσία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Τραμπ είχε υποσχεθεί προεκλογικά ότι σκόπευε να χτίσει ένα τείχος στη μεθόριο για να εμποδίσει τη λαθρομετανάστευση και τη διακίνηση ναρκωτικών κι ότι το λογαριασμό θα πλήρωνε το Μεξικό, κάτι που απέρριψε κατηγορηματικά ο Μεξικανός πρόεδρος, Ενρίκε Πένια Νιέτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα σύνορα έχουν μήκος περίπου 3.100 χιλιομέτρων. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, για να κτιστούν έστω και χίλια χιλιόμετρα, θα χρειαστούν τεράστιες ποσότητες μπετόν και θα στηθούν εργοτάξια για τη μεταφορά και την κατασκευή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.