ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Το τρίτο τους παιδί περιμένουν η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ

Το τρίτο τους παιδί περιμένουν η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ

O Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Παλάτι του Κένσινγκτον, περιμένουν το τρίτο τους παιδί.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι «ενθουσιασμένη με το νέο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα το παλάτι έκανε γνωστό ότι σύντομα ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα αναλάμβαναν περισσότερους βασιλικούς ρόλους αφού ο 4χρονος γιος τους, πρίγκιπας Γεώργιος, αρχίζει την επόμενη Πέμπτη σχολείο στο ιδιωτικό Thomas’s School στην περιοχή Μπάτερσι του Λονδίνου.

Η μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ, 2 ετών, θα αρχίσει να πηγαίνει στο νηπιαγωγείο σε μερικούς μήνες και κατά πάσα πιθανότητα θα φοιτήσει στο ίδιο σχολείο με τον αδελφό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή του παλατιού δήλωσε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον θα συνοδεύσουν οι ίδιοι τον πρίγκιπα Γεώργιο στο σχολείο και η επιθυμία τους είναι να είναι παρόντες μόνο ελάχιστοι φωτογράφοι και καθόλου κάμερες. Το ζευγάρι θέλει να προστατεύσει τα παιδιά του από την έκθεση στην δημοσιότητα και να μην βιώσουν όσα βίωσαν ο Ουίλιαμ και ο Χάρι, όταν η μητέρα τους, πριγκίπισσα Νταϊάνα, τους συνόδευε σε σχολείο κοντά στο παλάτι ενώ γύρω τους υπήρχαν δεκάδες κάμερες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.