ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ντ. Τραμπ στον Α. Τσίπρα: «Είχα προσπαθήσει να επενδύσω στο Ελληνικό»!

Ντ. Τραμπ στον Α. Τσίπρα: «Είχα προσπαθήσει να επενδύσω στο Ελληνικό»!

Ως μεγιστάνας του real estate, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είχε ενδιαφερθεί για να επενδύσει στο Ελληνικό. Αλλά όπως αποκάλυψε στον Αλέξη Τσίπρα, δεν κατάφερε να βρει άκρη με τις ελληνικές αρχές!

Οι επενδύσεις ήταν ένα από τα βασικά θέματα που συζήτησαν ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντησή τους στον Λευκό Οίκο. Μάλιστα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε και μια αποκάλυψη στον Έλληνα πρωθυπουργό. Μια αποκάλυψη για το Ελληνικό!

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε εντυπωσιασμένος, στα στοιχεία και τα αποτελέσματα που ήρθαν στα χέρια του, σχετικά με τον τουρισμό στην Ελλάδα. Γι’ αυτόν τον τομέα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι θα πρέπει η Ελλάδα να αναζητήσει επενδύσεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας τον ενημέρωσε ότι υπάρχουν αρκετά πρότζεκτ ανοικτά σε αυτό το σκέλος. Όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός -όπως και στις δηλώσεις του- έκανε αναφορά στο Ελληνικό.

Και τότε έπεσε η… «βόμβα». Ο Ντόναλντ Τραμπ του είπε ότι ως επιχειρηματίας είχε προσπαθήσει να κάνει επένδυση εκεί. Αλλά όταν έκανε αυτή την πρόταση δεν κατάφερε να συνεννοηθεί με τις ελληνικές αρχές!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ζήτησε να ενημερωθεί τι έχει αλλάξει στο ζήτημα της προσέλκυσης επενδύσεων. Ο πρωθυπουργός του είπε για το πώς προχωρά η επένδυση στο Ελληνικό και να επισημαίνει τις αλλαγές που έχουν γίνει: το πλαίσιο ίδρυσης νέων επιχειρήσεων, τα κίνητρα που προσφέρει ο νέος αναπτυξιακός νόμος για σταθερό φορολογικό πλαίσιο για μεγάλες επενδύσεις για 12 χρόνια.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, μεταξύ των βασικών στοιχείων που ενέταξε στην τοποθέτηση του ήταν η διαρκής αναφορά στη σπουδαιότητα της Ελλάδας, ανέφεραν οι κυβερνητικές πηγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έκανε αναφορές και στην στήριξη και τη δυναμική παρουσία της ελληνικής ομογένειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.