ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σομαλία: 53 νεκροί από επίθεση τρομοκρατών με παγιδευμένα αυτοκίνητα σε ξενοδοχείο στο Μογκαντίσου

Σομαλία: 53 νεκροί από επίθεση τρομοκρατών με παγιδευμένα αυτοκίνητα σε ξενοδοχείο στο Μογκαντίσου

Τους 53 έφτασαν οι νεκροί από την τριπλή βομβιστική επίθεση με παγιδευμένα αυτοκίνητα που σημειώθηκε σε δημοφιλές ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα της Σομαλίας Μογκαντίσου, δήλωσε χθες ένας ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας.

Ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκονται και επτά δράστες της ισλαμιστικής οργάνωσης Αλ Σαμπάαμπ που ανέλαβε την ευθύνη των επιθέσεων.

Φρουροί του Hotel Sahafi και αστυνομικοί του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών (CID), που βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο, άνοιξαν πυρ μετά την επίθεση δύο καμικάζι με παγιδευμένα αυτοκίνητα την Παρασκευή το απόγευμα.

Στη συνέχεια, περίπου 20 λεπτά αργότερα, μια τρίτη έκρηξη σημειώθηκε στον πολυσύχναστο δρόμο η οποία προκλήθηκε από παγιδευμένο τρίκυκλο.

Επτά άμαχοι υπέκυψαν στα τραύματά τους στο νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι ανασύρθηκαν νεκροί στα συντρίμμια του ξενοδοχείου, δήλωσε ο Αλί Χασάν.

Αξιωματούχοι του νοσοκομείου έκαναν λόγο για τουλάχιστον 106 τραυματίες από τις επιθέσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.