ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Nike εγκαινιάζει το νέο υπέρ-κατάστημά της με επιφάνεια 6.300 τετραγωνικά μέτρα (φωτο)

Η Nike εγκαινιάζει το νέο υπέρ-κατάστημά της με επιφάνεια 6.300 τετραγωνικά μέτρα (φωτο)

Το «Nike House of Innovation 000», στην διάσημη 5η λεωφόρο, γίνεται η ναυαρχίδα της εταιρείας για το «ταξίδι» προς την ψηφιακή εποχή.

Ένα υπερ-κατάστημα επιφάνειας 6.300 τετραγωνικών μέτρων εγκαινίασε μόλις η εταιρεία αθλητικών ειδών Nike στην διάσημη 5η Λεωφόρο του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη.

Το υπερ-κατάστημα θα διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή παπουτσιών παγκόσμια ενώ φιλοδοξεί να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της εταιρείας στο ταξίδι προς την ψηφιακή εποχή.

Το «Nike House of Innovation 000» είναι η κίνηση ματ (που θέλει να) κάνει η Nike προς την digital εμπειρία.

Μιλώντας στο Business Insider η Χάιντι Ο’ Νηλ, επικεφαλής πωλήσεων της Nike, δήλωσε πως «αυτή είναι μία από τις πιο τολμηρές και γεμάτες αυτοπεποίθηση στιγμές στο ταξίδι μας προς την καινοτομία». «Διασφαλίζουμε ότι αυτό το κατάστημα θα έχει την καλύτερη, την τελευταία και την πιο σημαντική καινοτομία», τόνισε.

Στο τεράστιο αυτό κατάστημα θα βρει κανείς όλα τα τελευταία αλλά και κλασικά μοντέλα της Nike, ενώ μέσω μιας νέας εφαρμογής που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τον κολοσσό των αθλητικών ειδών, θα προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία αγορών.

Ένας από τους ορόφους του «Nike House of Innovation 000» θα έχει αποκλειστικά και μόνον παπούτσια. Σπάζοντας τον… άγραφο κανόνα των καταστημάτων ένδυσης, ο ένας όροφος θα είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στην ανδρική ένδυση (ενώ συνήθως είναι η γυναικεία ένδυση που έχει δικούς της έναν ή και παραπάνω ορόφους) και τα γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ θα είναι σε έναν άλλο όροφο μαζί με τα παιδικά.

Το κατάστημα θα είναι ουσιαστικά ένα μαγαζί transformer αφού τα πάντα στη διαρρύθμιση θα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε λίγη ώρα ώστε ο χώρος να μετατρέπεται ανάλογα με τις ανάγκες για events και διοργανώσεις.

Το νεοϋορκέζικο κατάστημα έχει ένα «αδελφάκι» που η Nike εγκαινίασε στην Σανγκάη στις 4 Οκτωβρίου, το «House of Innovation 001». Στον ένα μήνα που πέρασε από τα εγκαίνια πάνω από 600.000 άνθρωποι το έχουν επισκεφτεί.

Καθώς ο πελάτης περιηγείται μέσα στο κατάστημα θα ενημερώνεται στο κινητό του για τις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας.

«Το κατάστημα είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να «ζωντανεύει» για χάρη των πελατών», τονίζει η Ο’ Νηλ, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.