ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο γάτος της Τ.Μέι κλείστηκε έξω από το σπίτι και… ζήτησε βοήθεια (βίντεο)

Ο γάτος της Τ.Μέι κλείστηκε έξω από το σπίτι και… ζήτησε βοήθεια (βίντεο)

Ενας γάτος, ένας αστυνομικός και η μαύρη πόρτα με τον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ. Δεν ήθελε πολύ για να γίνει viral αυτό το βίντεο με τέτοιους πρωταγωνιστές.

Ο γάτος της Τερέζα Μέι, Λάρι, δεν άντεξε και πολύ τη βροχή που έπεφτε στο Λονδίνο την Τρίτη. Ετσι, κάποια στιγμή ο γάτος της βρετανικής πρωθυπουργικής κατοικίας θέλησε να επιστρέψει σπίτι. Το πρόβλημα; Η πόρτα ήταν κλειστή.

Αφού περίμενε για λίγο, ο γάτος έστρεψε το κεφάλι του προς τον αστυνομικό που στεκόταν παραδίπλα. Κάποιοι χρήστες του Twitter… ερμήνευσαν το ύφος του Λάρι ως «Τι θα γίνει; Θα περιμένω για πολύ;», ενώ άλλοι θεώρησαν ότι ήταν πιο ευγενικός και απλά… ζητούσε τη βοήθεια του ένστολου με το βλέμμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γεγονός είναι πάντως ότι ο αστυνομικός δεν κρατήθηκε τελικά. Πλησίασε και χτύπησε την πόρτα, που άνοιξε για να επιτρέψει στον Λάρι να μπει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.