ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ντ.Πεσκόφ για συνάντηση Πούτιν-Τραμπ στο περιθώριο της G20: «Οι προετοιμασίες συνεχίζονται, η συνάντηση έχει συμφωνηθεί»

Ντ.Πεσκόφ για συνάντηση Πούτιν-Τραμπ στο περιθώριο της G20: «Οι προετοιμασίες συνεχίζονται, η συνάντηση έχει συμφωνηθεί»

Η συνάντηση του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με τον αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ στο περιθώριο της συνεδρίασης της G20 έχει συμφωνηθεί και προετοιμάζεται, δεν υπάρχουν πληροφορίες για ακύρωσης της συνάντησης από την αμερικανική πλευρά, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Οι προετοιμασίες συνεχίζονται, η συνάντηση έχει συμφωνηθεί. Δεν έχουμε κάποια άλλη πληροφορία από την αμερικανική πλευρά» δήλωσε ο Πεσκόφ.

Σε συνέντευξή του στην Washington Post ο Τραμπ ανέφερε ότι πιθανόν να ακυρώσει τη συνάντησή του με τον Πούτιν στο πλαίσιο της G20 στην Αργεντινή, στον απόηχο του επεισοδίου στο στενό του Κερτς μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Ανέφερε ότι το Κρεμλίνο έχει λάβει υπόψιν τις αναφορές του Τραμπ για πιθανή ματαίωση των συζητήσεων με τον Πούτιν στην G20, αλλά τόνισε επίσης πως προηγουμένως ο Λευκός Οίκος είχε ανακοινώσει πως η συνάντηση θα γίνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αναφερθείσα σύγκρουση μεταξύ Μόσχας και Κιέβου για το Κερτς κλιμακώθηκε την Κυριακή μετά την κατάσχεση από την ρωσική υπηρεσία ασφάλειας συνόρων δύο ουκρανικών πολεμικών πλοίων και ενός ρυμουλκού για την παράνομη διέλευση των ρωσικών συνόρων προς το στενό. Αναφορικά με το συμβάν, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε πως οι ουκρανικές ενέργειες ήταν προβοκάτσια συντονισμένη από τις ΗΠΑ και την ΕΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.