ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τις ικανότητες του στο… σκίτσο επιστράτευσε ο Β.Πούτιν για να εξηγήσει στον Ε.Μακρόν τι έγινε στο στενό του Κερτς

Τις ικανότητες του στο… σκίτσο επιστράτευσε ο Β.Πούτιν για να εξηγήσει στον Ε.Μακρόν τι έγινε στο στενό του Κερτς

Τις ικανότητες του στο… σκίτσο επιστράτευσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, προκειμένου να πείσει τον Εμανουέλ Μακρόν ότι η Μόσχα έχει δίκιο, στην κρίση που έχει ξεσπάσει με την Ουκρανία.

Ο Ρώσος πρόεδρος σχεδίασε σε μια λευκή κόλλα χάρτη της Αζοφικής θάλασσας και του στενού του Κερτς, κατά τη συνάντησή του με τον Γάλλο ομόλογό του, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της G20. Οι δύο ηγέτες συνομίλησαν για περίπου 20 λεπτά. Ο Πούτιν, για να εξηγήσει στον Μακρόν τη στάση της Μόσχας, σχεδίασε τον χάρτη και στη συνέχεια ζωγράφισε την πορεία των ουκρανικών σκαφών, κατά το «θερμό» επεισόδιο.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρωσία κατηγορεί τα ουκρανικά σκάφη ότι παραβίασαν τα χωρικά ύδατά της. «Ο Πούτιν εξήγησε την εκδοχή του για το περιστατικό, για το οποίο χρειάστηκε περίπου δέκα λεπτά», δήλωσε ένας Γάλλος διπλωμάτης, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του, ο Μακρόν τόνισε στον Πούτιν ότι πρέπει να ξεκινήσει η φάση εκτόνωσης, κάτι που απαιτεί τις αναγκαίες χειρονομίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.