ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το Κρεμλίνο ελπίζει η συνάντηση Τραμπ-Πούτιν να γίνει πριν το επόμενο G20

Το Κρεμλίνο ελπίζει η συνάντηση Τραμπ-Πούτιν να γίνει πριν το επόμενο G20

Το Κρεμλίνο ελπίζει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν μπορούν να συναντηθούν και να έχουν συνομιλίες πριν από την διάσκεψη της ομάδας των χωρών-μελών G20 στην Ιαπωνία τον Ιούνιο του 2019, σύμφωνα με σημερινή δήλωση αξιωματούχου του Κρεμλίνου.

Ο πρόεδρος Τραμπ προχώρησε στην ακύρωση μιας συνάντησης που θα είχε με τον Πούτιν στην διάσκεψη της ομάδας G20 που πραγματοποιήθηκε στην Αργεντινή, εκφράζοντας την ανησυχία του για την κατάληψη από τους Ρώσους τριών σκαφών του Πολεμικού Ναυτικού της Ουκρανίας στις 25 Νοεμβρίου. Οι Ρώσοι κρατούν και τα πληρώματα των τριών πλοίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο πρόεδροι είχαν μία πολύ σύντομη συνάντηση στο περιθώριο της διάσκεψης που ολοκληρώθηκε χθες στο Μπουένος Άιρες, χωρίς την διεξαγωγή διμερών επίσημων συνομιλιών Ρωσίας-ΗΠΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.