ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Στην Αθήνα αύριο ο Επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί- Θα μεταφέρει μηνύματα συνέχισης των μεταρρυθμίσεων

Στην Αθήνα αύριο ο Επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί- Θα μεταφέρει μηνύματα συνέχισης των μεταρρυθμίσεων

Την ανάγκη συνέχισης των μεταρρυθμίσεων αναμένεται να τονίσει ο Επίτροπος Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί κατά τις αυριανές συναντήσεις του στην Αθήνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται με φόντο τη διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή και λίγες ημέρες προτού οι επικεφαλής των δανειστών ξεκινήσουν (την προσεχή Δευτέρα) τις επαφές στην Αθήνα για τη δεύτερη έκθεση ενισχυμένης μεταμνημονιακής αξιολόγησης.

Όπως ανακοίνωσε η Κομισιόν, το πρόγραμμα της αυριανής επίσκεψης του Γάλλου Επιτρόπου στην Αθήνα περιλαμβάνει συναντήσεις με τον κ. Παυλόπουλο και τον κ. Τσίπρα. Στις 3.30 μ.μ., μετά το τετ-α-τετ με τον πρωθυπουργό, ο κ. Μοσκοβισί θα κάνει σύντομες δηλώσεις στον Τύπο.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομίας Γιάννη Δραγασάκη, την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Σταθάκη. Πρόκειται για τους υπουργούς που χειρίζονται τα σημαντικότερα ανοιχτά μέτωπα της δεύτερης μεταμνημονιακής αξιολόγησης, όπως: το διάδοχο πλαίσιο του νόμου Κατσέλη για την προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς, το σχέδιο μείωσης των «κόκκινων» δανείων στις ελληνικές τράπεζες με τιτλοποιήσεις μέσω εταιρίας ειδικού σκοπού, τις ιδιωτικοποιήσεις, τη μείωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου προς ιδιώτες, την αύξηση του κατώτατου μισθού σε συνδυασμό με την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού για τους νέους εργαζόμενους και την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αύριο στις 8.00 το βράδυ ο κ. Μοσκοβισί θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.