ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Τ.Μέι προσπαθεί να διαπραγματευτεί με την ΕΕ μια νέα συμφωνία για το Brexit

Η Τ.Μέι προσπαθεί να διαπραγματευτεί με την ΕΕ μια νέα συμφωνία για το Brexit

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι θα δώσει μέσα στην εβδομάδα, μια νέα ευκαιρία στο κοινοβούλιο, προκειμένου να εκφραστούν όλες οι απόψεις μέχρι την 27η Φεβρουαρίου, σύμφωνα με δήλωση πηγής της βρετανικής κυβέρνησης.

Η Μέι προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για να διαπραγματευτεί μία νέα συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν μέχρι την προγραμματισμένη αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ στις 29 Μαρτίου, η Μέι προσπαθεί να πείσει την ΕΕ για την δρομολόγηση αλλαγών στην συμφωνία που είχε επιτευχθεί μεταξύ του Λονδίνου και των Βρυξελλών στα τέλη του 2018.

Η συμφωνία αυτή, απορρίφθηκε από το βρετανικό κοινοβούλιο τον Ιανουάριο.

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι μπορεί να καταλήξει σε συμφωνία με την ΕΕ για την αλλαγή τμημάτων της συμφωνίας αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ σε σχέση με τα ιρλανδικά σύνορα, δήλωσε σήμερα η Βρετανίδα υφυπουργός Οικονομικών Λιζ Τρας στο ειδησεογραφικό δίκτυο Sky News.

“Πιστεύω ότι η Τερέζα Μέι μπορεί να επιτύχει αυτήν τη συμφωνία”, σημείωσε η Τρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υφυπουργός Οικονομικών απέρριψε την ίδια ώρα την ιδέα μιας τελωνειακής ένωσης Βρετανίας-ΕΕ, κάτι το οποίο υποστηρίζει το Εργατικό Κόμμα, κύριο κόμμα της αντιπολίτευσης, και η ΕΕ έχει δηλώσει ότι ενδιαφέρεται να επιδιώξει, αλλά αντιτίθεται σθεναρά σε αυτό η πρωθυπουργός Μέι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.