ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Γκουαϊδό για τα επεισόδια στα σύνορα: «Δε θα μείνουν ατιμώρητοι όσοι ευθύνονται»

Γκουαϊδό για τα επεισόδια στα σύνορα: «Δε θα μείνουν ατιμώρητοι όσοι ευθύνονται»

Με αναρτήσεις του στο twitter, ο Χουάν Γκουαϊδό τονίζει πως δε θα μείνουν ατιμώρητοι όσοι ευθύνονται για τον θάνατο της γυναίκας σήμερα στα επεισόδια στα σύνορα της Βενεζουέλας με τη Βραζιλία.

Ο Χουάν Γκουαϊδό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού έκανε λόγο για «έγκλημα» που «δεν θα μείνει ατιμώρητοι», ενώ κάλεσε τον αρχηγό του στρατού Jesus Mantilla Oliveros και τον διοικητή της επαρχίας, Alberto Mirtiliano Bermúdez είτε να συλλάβουν εκείνους που άνοιξαν πυρ και σκότωσαν τη γυναίκα ή θα είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι.

Παράλληλα, ο αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος της Βραζιλίας έστειλε μήνυμα στον στρατό, ενόψει και της αυριανής ανθρωπιστικής βοήθειας που αναμένεται να φτάσει στη Βενεζουέλα, προερχόμενη από τις ΗΠΑ και χώρες που δεν στηρίζουν τον Νικολάς Μαδούρο.

«Προς όλους τους στρατιωτικούς. Έως αύριο θα πρέπει να αποφασίσετε πώς θέλετε να σας θυμούνται. Ξέρουμε ποιοι είναι με τον λαό, το έχουν κάνει πολύ ξεκάθαρο. Αύριο, μπορείτε να το αποδείξετε!», διεμήνυσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.