ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απίστευτο: Ακτιβίστρια λέει σε βουλευτή των Δημοκρατικών πως για να σωθεί ο πλανήτης πρέπει… «να τρώμε μωρά» (βίντεο)!

Απίστευτο: Ακτιβίστρια λέει σε βουλευτή των Δημοκρατικών πως για να σωθεί ο πλανήτης πρέπει… «να τρώμε μωρά» (βίντεο)!

Κι όμως ακούστηκε σε συνάντηση για το κλίμα παρουσία της γερουσιαστού και κλιματικής ακτιβίστριας Alexandra Ocasia Cortez.

«Πρέπει να αρχίσουμε να τρώμε μωρά … Υπάρχει υπερβολικό CO2» είπε μια κοπέλα που παρακολουθούσε την εκδήλωση.

Η κοπέλα που το είπε-που δεν φαινόταν να ήταν και πολύ καλά στα μυαλά της-ανέφερε προς την γερουσιαστή: «Αλλά δεν πρόκειται να είμαστε εδώ για πολύ περισσότερο λόγω της κλιματικής κρίσης.

Έχουμε μόνο μερικούς μήνες. Λατρεύω ότι υποστηρίζετε την Πράσινη Προσφορά αλλά αν δεν ξεφορτωθούμε τα ορυκτά καύσιμα δεν πρόκειται να λύσουμε το πρόβλημα αρκετά γρήγορα. Ένας Σουηδός καθηγητής είπε ότι μπορούμε να φάμε νεκρούς, αλλά αυτό δεν είναι αρκετά γρήγορο.

Επομένως, νομίζω ότι το επόμενο σύνθημα καμπάνιας σας πρέπει να είναι αυτό. Πρέπει να αρχίσουμε να τρώμε μωρά.

Δεν έχουμε αρκετό χρόνο. Υπάρχει πολύ CO2. Όλοι σας … ξέρετε ότι είστε ρύποι. Πάρα πολύ CO2. Πρέπει να ξεκινήσουμε τώρα, παρακαλώ. Είσαι τόσο υπέροχη. Είμαι τόσο χαρούμενη που υποστηρίζετε πραγματικά το Green New Deal, αλλά δεν αρκεί.

Ξέρετε ότι ακόμα κι αν θα βομβαρδίσετε τη Ρωσία, εξακολουθούμε να έχουμε πάρα πολλούς ανθρώπους – υπερβολική ρύπανση. Πρέπει λοιπόν να απαλλαγούμε από τα μωρά. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Απλά να σταματήσουμε να έχουμε μωρά δεν είναι αρκετό. Πρέπει να φάμε τα μωρά. Και αυτό είναι πολύ σοβαρό. Δώστε μια απάντηση. »

Και για να μην νομίζει κανείς πως δεν αληθεύει, παρακολουθήστε το βίντεο :

Κι επίσης για να μην νομίζετε πως πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση παράφρονα, λίγο μετά την εμφάνιση του βίντεο, το κίνημα LaRouche ανακοίνωσε στο Twitter ότι ήταν πίσω από την διαδηλώτρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/larouchepac/status/1179936962817544192

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.