ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τογκό: Απελευθερώθηκε από τους πειρατές ο 20χρονος Έλληνας ναυτικός – Νεκρός ο ένας από τους απαχθέντες

Τογκό: Απελευθερώθηκε από τους πειρατές ο 20χρονος Έλληνας ναυτικός – Νεκρός ο ένας από τους απαχθέντες

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 20χρονου Έλληνα ναυτικού.

Ελεύθερος αφέθηκε ο 20χρονος Έλληνας ναυτικός που είχε απαχθεί από πειρατές στο Τόγκο. Μαζί του απελευθερώθηκαν άλλοι δυο συνάδελφοί του. Δεν άντεξε ο τέταρτος όμηρος, ένας Φιλιππινέζος ναυτικός. Τι ανακοίνωσε η εταιρία του πλοίου Elka Aristotle.

Τέλος στην αγωνία της οικογένειας του 20χρονου δόκιμου μηχανικού που πριν από μερικές εβδομάδες είχε απαχθεί από πειρατές που έκαναν ρεσάλτο στο ελληνόκτητο πλοίο Elka Aristotle. Ο Έλληνας ναυτικός μαζί με άλλους δυο συναδέλφους του αφέθηκαν ελεύθεροι και είναι καλά στην υγεία τους.

Δυστυχώς, ο τέταρτος όμηρος, ένας ναυτικός από τις Φιλιππίνες, δεν τα κατάφερε και σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας πέθανε.

Η είδηση της απελευθέρωσης των ναυτικών του Elka Aristotle, που είχαν συλληφθεί όμηροι από πειρατές στις 4 Νοεμβρίου και ενώ το πλοίο βρισκόταν ανοιχτά του λιμανιού Λόμε στο Τόγκο, έκανε γνωστή το μεσημέρι της Παρασκευής (13.12.2019) η πλοικτήτρια εταιρία.

Οι τρεις ναυτικοί που απελευθερώθηκαν, ο 20χρονος Έλληνας, ένας Φιλιππινέζος κι ένας Γεωργιανός, είναι καλά στην υγεία τους, υποβλήθηκαν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και δίνουν κατάθεση στις τοπικές αρχές. Όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί, θα μπορέσουν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Ήδη έχουν ενημερωθεί για τις εξελίξεις και οι οικογένειές τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυστυχώς, ο τέταρτος όμηρος, ένας ναυτικός από τις Φιλιππίνες, έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της ομηρείας. Η εταιρία, στην ανακοίνωσή της, διευκρινίζει πως σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες και ενώ είναι σε εξέλιξη έρευνα, ο θάνατος του Φιλιππινέζου ναυτικού οφείλεται σε ασθένεια και όχι σε πράξεις των πειρατών που κρατούσαν τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του Elka Aristotle.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.