ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τάινσαϊντ: Νεαροί κλέβουν τα δημόσια αντισηπτικά και τα πίνουν για να μεθύσουν

Τάινσαϊντ: Νεαροί κλέβουν τα δημόσια αντισηπτικά και τα πίνουν για να μεθύσουν

Απίστευτες είναι οι τελευταίες καταγγελίες στο νότιο Τάινσαϊντ, όπου άγνωστοι βανδάλισαν τα σημεία με το δημόσιο αντισηπτικό ώστε να το πιουν και να μεθύσουν.

Τουλάχιστον εξωφρενικές είναι οι καταγγελίες που γίνονται στην Αγγλία σχετικά με τα δημόσια μηχανήματα μηχανήματα που έχουν τοποθετηθεί στους δρόμους, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Στο νότιο Τάινσαϊντ λοιπόν 7 από τα 14 που έχουν τοποθετηθεί σε ένα συγκεκριμένο σημείο έχουν βανδαλιστεί από νεαρούς που τα έχουν καταστρέψει.

Αυτό που αδυνατεί να πιστέψει κανείς είναι η καταγγελία που φέρνει στην δημοσιότητα η Metro είναι πως μεταφέρουν το υγρό σε ένα μπουκάλι και το πίνουν λόγω του αλκοόλ που περιέχει.

Κάτι που ανάγκασε τον διευθυντή μίας εταιρίας που φτιάχνει αυτά τα μηχανήματα, τον Μαρκ Χολ να απευθύνει αγωνιώδη έκκληση, καθώς κάτι τέτοιο είναι επικίνδυνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Συμβαίνει παντού, καθώς έχουμε δει τόσα πολλά κατεστρεμάνα. Είναι ηλιθιότητα, εμπεριέχουν χημικά. Μην το πίνετε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.