ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επικοινωνία Ν.Τραμπ με Ρ.Τ.Ερντογάν για Λιβύη και εμπόριο

Επικοινωνία Ν.Τραμπ με Ρ.Τ.Ερντογάν για Λιβύη και εμπόριο

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Ντόναλντ Τραμπ, όπου συνομίλησαν για το ενδεχόμενο συνεργασίας στο θέμα της Λιβύης, ενώ συζήτησαν για θετικά εμπορικά ζητήματα.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Αμερικανός ομόλογός του Ντόναλντ Τραμπ συμφώνησαν κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής τους επικοινωνίας να συνεργαστούν πιο στενά αναφορικά με τη Λιβύη, με σκοπό τη διασφάλιση μιας βιώσιμης σταθερότητας στη χώρα, ανακοίνωσε σήμερα η τουρκική προεδρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν επίσης για τις διμερείς σχέσεις και έναν εμπορικό στόχο 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων, πρόσθεσε η ανακοίνωση της τουρκικής πλευράς.
Από την άλλη, στην ανακοίνωση του Λευκού Οίκου υπογραμμίζεται: «ο πρόεδρος Τραμπ και ο πρόεδρος Ερντογάν συζήτησαν θετικά εμπορικά ζητήματα μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Τουρκίας και υπογράμμισαν την πεποίθησή μας (των ΗΠΑ) για την ανάγκη επίλυσης των περιφερειακών θεμάτων μέσω διαπραγματεύσεων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.