ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέα απίθανη δήλωση από τον Τζιχάτ Γιαϊτζί: «Ανατίναξαν τον Λίβανο γιατί θέλαμε να υπογράψουμε συμφωνία για ΑΟΖ»!

Νέα απίθανη δήλωση από τον Τζιχάτ Γιαϊτζί: «Ανατίναξαν τον Λίβανο γιατί θέλαμε να υπογράψουμε συμφωνία για ΑΟΖ»!

Ο γνωστός για τις περίεργες (το λιγότερο) δηλώσεις του Τούρκος ναύαρχος ε.α. Τζιχάτ Γιαϊτζί τοποθετήθηκε για την έκρηξη στο Λίβανο.

Ο Γιαϊτζί μετά από δηλώσεις όπως να αλλάξει όνομα το Αιγαίο γιατί είναι ελληνικό, και ότι το ΠΝ δε θα υπήρχε σήμερα εάν γινόταν σύγκρουση στις 21 Ιουλίου (για να θυμηθούμε μόνο μερικές από τις πιο πρόσφατες) “ξανακτύπησε” σήμερα λέγοντας ότι κάποια ξένη δύναμη που ήθελε να χαλάσει την ντουρκο-λιβανική συμφωνία για την ΑΟΖ ανατίναξε τον… Λίβανο!

Σύμφωνα με την ανάρτηση στο λογαριασμό του Twitter ο Cihat Yaycı ανέφερε ότι,

“Είπαμε, ας κάνουμε μια συμφωνία ναυτικής δικαιοδοσίας με τον Λίβανο, και στη συνέχεια συνέβη αυτό το συμβάν (η τρομερή έκρηξη στη Βηρυτό)…

Το 2010, είπαμε να το κάνουμε παρόμοια συμφωνία με τη Λιβύη, και ο Καντάφι ανατράπηκε …

Είπαμε ας κάνουμε το ίδιο με την Αίγυπτο … και ο πρόεδρος Μόρσι ανατράπηκε …”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάλι καλά που δεν είπε ότι θέλαμε να κάνουμε συμφωνία για ΑΟΖ με την Ελλάδα και ανατράπηκε ο… Τρίπρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.