Ποιος θα σηκώσει το τηλέφωνο στις 3 τα χαράματα; Ο Θ.Ντόκος!

Ε.Μακρόν σε μαθητές: «Εμείς είμαστε η Γαλλία – Θα κρατήσουμε μαζί» (φώτο)

Ε.Μακρόν σε μαθητές: «Εμείς είμαστε η Γαλλία – Θα κρατήσουμε μαζί» (φώτο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, μιλώντας σήμερα σε μαθητές ζήτησε να αποτίσουν φόρο τιμής στον Σαμουέλ Πατί.

Στο μήνυμα του Γάλλου Προέδρου, το οποίο αναρτήθηκε σε instagram και Snapchat, αναφέρεται ότι οι τελευταίες δεκαπέντε μέρες, μετά την τρομοκρατική επίθεση, ήταν ένα σκληρό πλήγμα για όλους.

«Σήμερα, στην τάξη, θα τιμήσετε τον Σαμιέλ Πατί. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι με το τι συνέβη. Μιλήστε γι’ αυτό μεταξύ σας. Μιλήστε γι΄ αυτό με τους δασκάλους σας… Μιλήστε γι’ αυτό που σας φέρνει κοντά», προτρέπει τους μαθητές ο Εμανουέλ Μακρόν.

«Οι μέρες που ζούμε είναι δύσκολες, οπότε θέλω να θυμάστε αυτές τις λίγες λέξεις. Είστε η Γαλλία. Το να είσαι Γάλλος, στο σχολείο της Δημοκρατίας, σημαίνει να μαθαίνεις να είσαι ελεύθερος, να ακμάζεις, να μεγαλώνεις μέσα από τη γνώση. Ζήστε λοιπόν στο έπακρο αυτόν τον χρόνο εκμάθησης. Προετοιμάζει το μέλλον σας. Και το μέλλον μας είστε εσείς. Εμείς είμαστε η Γαλλία! Θα κρατήσουμε μαζί», τονίζει ο Μακρόν.

Το μήνυμα του Εμανουέλ Μακρόν

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.