ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Ρ.Ντουτέρτε δεν θα εμβολιαστεί δημοσίως επειδή θα του κάνουν την ένεση στο… γλουτό

Ο Ρ.Ντουτέρτε δεν θα εμβολιαστεί δημοσίως επειδή θα του κάνουν την ένεση στο… γλουτό

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, δεν θα τηρήσει την υπόσχεσή του να εμβολιαστεί δημοσίως για το νέο κορωνοϊό, αλλά δεν είναι αυτή καθεαυτή η είδηση, που παραξένεψε τους συμπολίτες του, όσο ο λόγος που επικαλέστηκε.

Σύμφωνα με τον Χάρι Ρόκε, εκπρόσωπο του προέδρου, ο 75χρονος Ντουτέρτε θα λάβει το εμβόλιο ενδομυϊκώς στο γλουτό και γι’ αυτό δεν θέλει να εκθέσει… τα οπίσθιά του σε κοινή θέα.

Μάλιστα ο Ρόκε έσπευσε να επισημάνει ότι ο πρόεδρος των Φιλιππίνων θα ακολουθήσει το παράδειγμα της 94χρονης βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου και του άνδρα της, του 99χρονου πρίγκιπα Φιλίππου, οι οποίοι επίσης εμβολιάστηκαν στις αρχές Ιανουαρίου μακριά από τις κάμερες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με στοιχεία του Πανεπιστημίου Τζονς Χόκπκινς οι Φιλιππίνες έχουν καταγράψει πάνω από μισό εκατομμύριο κρούσματα του κορωνοϊού και πλέον των 10.000 θανάτων. Πρόσφατη δημοσκόπηση στη χώρα αποκάλυψε ότι σχεδόν οι μισοί ερωτηθέντες δεν θέλουν να λάβουν το εμβόλιο για την Covid-19 εκφράζοντας ανησυχίες για την ασφάλειά τους, ενώ μόλις το 32% δήλωσε πρόθυμο να εμβολιαστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.