Μητέρα μαθαίνει την 7χρονη κόρη της να πληρώνει τους λογαριασμούς (βίντεο)

Μητέρα μαθαίνει την 7χρονη κόρη της να πληρώνει τους λογαριασμούς (βίντεο)

Μία μητέρα δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok που συγκέντρωσε αρκετά βλέμματα, καθώς μαθαίνει στην μόλις 7 ετών κόρη της την αξία του χρήματος.

Όπως εξηγεί η μητέρα στο βίντεο που πλέον έχει προβληθεί πάνω από 6,6 εκατομμύρια φορές και έχει συγκεντρώσει 1,6 εκατομμύρια likes, η μικρούλα χρησιμοποιεί αυτά τα λεφτά για να πληρώσει λογαριασμούς.

«Κάθε εβδομάδα η κόρη μου έχει μια λίστα με δουλειές, οι οποίες αν ολοκληρώνονται καθημερινά, θα πάρει 7 δολάρια στο τέλος της εβδομάδας. Στη συνέχεια, απαιτείται να πληρώσει λογαριασμούς για να ζήσει στο σπίτι: 1 δολάριο για φαγητό, νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, ίντερνετ και ενοίκιο. Της μένουν άλλα 2 δολάρια που μπορεί να κρατήσει για να τα κάνει ότι θέλει».

Δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που βρήκαν την ιδέα της πανέξυπνη και εξέφρασαν παράπονο πως θα ήθελαν πολύ να είχαν μάθει κι αυτοί την αξία του χρήματος από μικροί. Υπήρχαν και άλλοι όμως που δεν συμφωνούσαν καθόλου μαζί της.

Κάποιοι επέκριναν την επιλογή της να αναθέτει ευθύνες στα παιδιά της από τόσο μικρά και ότι είναι δική της δουλειά να φροντίζει τα παιδιά της και να περιμένει να μεγαλώσουν, να δουλέψουν και μετά να αποκτήσουν και υποχρεώσεις για το σπίτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.