ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βρετανία: 626.087 παρενέργειες και 847 συνδεόμενοι θάνατοι από τα εμβόλια κατά του Covid-19! (βίντεο)

Βρετανία: 626.087 παρενέργειες και 847 συνδεόμενοι θάνατοι από τα εμβόλια κατά του Covid-19! (βίντεο)

Το Ηνωμένο Βασίλειο πρωτοστατεί στον εμβολιασμό των πολιτών του κατά του κορωνοϊού. Σχεδόν ένας στους δύο Βρετανούς εμβολιάστηκε μία φορά και σχεδόν το 15% εμβολιάστηκε δύο φορές, αναφέρει το Unzensuriert.de αλλά τα μέχρι τώρα στατιστικά δεδομένα των εμβολιασμών είναι αρκετά ανησυχητικά σε ότι αφορά τις απώλειες από τις παρενέργειες.

Από την έναρξη του εμβολιασμού στις 8 Δεκεμβρίου έως τις 5 Απριλίου, σύμφωνα με την κυβέρνηση, εμφανίστηκαν 626.087 ανεπιθύμητες παρενέργειες, στα 31,6 εκατομμύρια μία φορά και 5,5 εκατομμύρια δύο φορές εμβολιασμένες, εκ των οποίων 132.528 με το Biontech / Pfizer και 492.105 με αυτό του AstraZeneca.

Αυτό σημαίνει ότι ένας στους 50 εμβολιασμένους εμφάνισε παρενέργειες όπως και ψυχιατρικές διαταραχές (11.000), επιληπτικές κρίσεις (771) και εγκεφαλικές αιμορραγίες (δώδεκα). Αλλά υπήρχαν επίσης και νεκροί, 847 ανθρώπων.

Αποβολές και νεκροί

Ίσως είναι τραγικό ότι υπήρξαν, 61 αυθόρμητες αποβολές που έχουν συμβεί μετά τον εμβολιασμό εγκύων γυναικών κατά του κορωνοϊού. Δύο παιδιά γεννήθηκαν μετά τον εμβολιασμό του AstraZeneca. Συνολικά, καταγράφηκαν περισσότερες από 2.200 διαταραχές αναπαραγωγής και προβλήματα μαστού.

Απαιτούνται 450 χειρουργικές επεμβάσεις

Εμφανίστηκαν σχεδόν 20.000 αναπνευστικές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων 15 περιπτώσεων πνευμονικού οιδήματος και 456 περιπτώσεων πνευμονικής εμβολής. Απαιτήθηκαν συνολικά 450 χειρουργικές επεμβάσεις ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού για να σωθούν οι εμβολιασμένοι.

Αυτή η τρομερή είδηση συνδέεται με στοιχεία από τις ευρωπαϊκές αρχές που δείχνουν ότι μέχρι τις 10 Απριλίου, το εμβόλιο κατά του covid-19 είχε “θανατηφόρες συνέπειες” για 6.662 ανθρώπους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.