Πού έχει κολλήσει ο «θόλος»; Στο ότι θα πάνε πολλοί φυλακή αν (όταν) αλλάξει η κυβέρνηση...

Συνάντηση αύριο του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών Χάικο Μάας με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου

Συνάντηση αύριο του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών Χάικο Μάας με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

«Όλο το φάσμα των διμερών σχέσεων και των διεθνών ζητημάτων» θα συζητηθεί κατά την αυριανή συνάντηση που θα έχει στο Βερολίνο ο υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας με τον τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου.

«Ο κ. Τσαβούσογλου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας και χαιρόμαστε που έρχεται», δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία ‘Αντεμπαρ, απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Οι δύο υπουργοί θα παραχωρήσουν διαδικτυακά κοινή συνέντευξη Τύπου, πρόσθεσε.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.