ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι γείτονες τον είχαν ζαλίσει με τις ερωτικές τους περιπέτειες και εκείνος τους έστειλε… ηχητικό ντοκουμέντο (φωτο)

Οι γείτονες τον είχαν ζαλίσει με τις ερωτικές τους περιπέτειες και εκείνος τους έστειλε… ηχητικό ντοκουμέντο (φωτο)

Οι θορυβώδεις ερωτικές περιπέτειες των γειτόνων έφτασαν έναν άνδρα από τις ΗΠΑ στα όριά του, με αποτέλεσμα να λάβει ορισμένα μέτρα για να τους πείσει να… ηρεμήσουν λίγο.

Ο άνδρας που μοιράστηκε την ιστορία του στο Reddit εξήγησε ότι, έχοντας απηυδήσει από το θορυβώδες σεξ των γειτόνων του στο συγκρότημα κατοικιών όπου διαμένει, αποφάσισε να τους εκθέσει κολλώντας ένα σημείωμα στην πόρτα τους, μαζί με μια ηχογράφηση των αρκετά δυνατών ήχων που παράγουν στις προσωπικές τους στιγμές.

«Στους γείτονές μου αρέσει το θορυβώδες σεξ. Παρόλο που τους έχω μιλήσει σχετικά στο παρελθόν, δεν έχουν σταματήσει, κι έτσι τους άφησα ένα ευγενικό σημείωμα στην πόρτα τους για να το δουν όλοι. Η μικροπρέπεια στα καλύτερά της», γράφει ο συντάκτης της ανάρτησης στο Reddit που, αν μη τι άλλο, είναι ειλικρινής για τα κίνητρά του.

Το σημείωμα του άνδρα επαναλάμβανε γραπτώς το αίτημά του (που ισχυρίζεται ότι συμμερίζονται αρκετοί ένοικοι του συγκροτήματος) προς τους γείτονές του να σταματήσουν να παράγουν τόσο θόρυβο όταν συνευρίσκονται ερωτικά. «Μη με παρεξηγείτε, με χαροποιεί πολύ ότι έχετε μια ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ σεξουαλική ζωή αλλά νομίζω ότι μιλώ εκ μέρους πολλών στο κτίριο όταν σας ζητώ να κάνετε λίγο πιο ήσυχα. Νιώθω άσχημα για τα άτομα που μένουν ακριβώς δίπλα σας» γράφει ο άνδρας στο σημείωμα και συμπληρώνει: «Ομολογώ ότι δεν απολαμβάνω ιδιαίτερα να με ρωτάει η πεντάχρονη κόρη μου “γιατί ουρλιάζει η γυναίκα έξω”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σημείωμα περιλάμβανε ένα σχεδιάγραμμα που εξηγούσε πώς λειτουργεί η αντήχηση, αλλά και ένα… ηχητικό ντοκουμέντο, αφού ο εξοργισμένος άνδρας κατέγραψε το ερωτικό κρεσέντο και συμπεριέλαβε την ηχογράφηση σε ένα usb stick, για να αποδείξει στους παθιασμένους εραστές ότι δεν υπερβάλλει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.