ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καταγγελία μαύρου ηθοποιού εναντίον της ΙΚΕΑ: Ήθελε να παίξει σε… ελληνική διαφήμιση αλλά κόπηκε επειδή ήταν μαύρος

Καταγγελία μαύρου ηθοποιού εναντίον της ΙΚΕΑ: Ήθελε να παίξει σε… ελληνική διαφήμιση αλλά κόπηκε επειδή ήταν μαύρος

Μαύρος Σουηδός ηθοποιός έκανε καταγγελία εναντίον της ΙΚΕΑ επειδή τον έκοψαν από διαφήμιση της εταιρίας, η οποία προοριζόταν αποκλειστικά για την Ελλάδα.

«Δεν μπορεί να είναι μαύρος για την ελληνική αγορά. Λυπάμαι» ήταν το μήνυμα που έστειλε η Crocodile Casting στον ατζέντη του.

«Ήμουν τόσο λυπημένος και θυμωμένος. Αρρώστησα από αυτό. Οι συνάδελφοί μου στη βιομηχανία έχουν κουραστεί από όλο αυτό» δήλωσε ο Fernando που δεν θέλησε να αποκαλύψει το επίθετό του.

Ο Fernando αποφάσισε να κάνει αίτηση για το διαφημιστικό που ζητούσε ηθοποιό που είναι «πολύ καλός κωμικός και με καλή αίσθηση του χιούμορ».

Η απάντηση της ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ δήλωσε πως είχαν συμπεριλάβει απαιτήσεις χρώματος δέρματος στην αγγελία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μερικές φορές ψάχνεις για έναν ξανθό άντρα. Μερικές φορές ψάχνεις για μια γυναίκα με σκούρα μαλλιά, μια Ασιάτισσα ή μια νοτιοαμερικάνα. Δεν υπάρχει τίποτα ασυνήθιστο σε αυτό. Αυτό που είναι ατυχές είναι ο τρόπος με τον οποίο διατυπώθηκε ότι απορρίφθηκε» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου Jakob Holmström.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.