ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Όπλα και ένα αντίγραφο του «Ο Αγών μου» βρέθηκαν στο σπίτι υπόπτου για το χαστούκι στον Ε.Μακρόν (βίντεο)

Όπλα και ένα αντίγραφο του «Ο Αγών μου» βρέθηκαν στο σπίτι υπόπτου για το χαστούκι στον Ε.Μακρόν (βίντεο)

Οι αρχές βρήκαν όπλα και ένα αντίγραφο του βιβλίου «Ο Αγών μου» του Αδόλφου Χίτλερ στο σπίτι του πολίτη που φαίνεται να τράβηξε το βίντεο με το χαστούκι που δέχθηκε χθες ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ στο σπίτι του βρέθηκε πολλά όπλα, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό προς το παρόν το είδος τους.

Η στιγμή του χαστουκιού

Ένας άνδρας χαστούκισε χθες τον Γάλλο Πρόεδρο κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη Γαλλία.

Συγκεκριμένα, ο Μακρόν δέχθηκε ένα δυσάρεστο καλωσόρισμα κατά τη διάρκεια περιοδείας στο Ντρομ, στη νοτιοανατολική Γαλλία, όταν ένας άγνωστος άνδρας τον χαστούκισε στο πρόσωπο καθώς πλησίαζε κατοίκους για να τους σφίξει το χέρι.

Η ασφάλειά του επενέβη άμεσα στη μέση για να κρατήσει τον άντρα, με την αστυνομία να σπεύδει επίσης για να βοηθήσει.

Η πρώτη δήλωση μετά το χαστούκι

Ο Γάλλος πρόεδρος χαρακτήρισε το συμβάν «μεμονωμένο».

«Πρέπει να μην αφήσουμε τα πολύ βίαια άτομα να κυριεύσουν στον δημόσιο διάλογο. Δεν το αξίζουν» δήλωσε συγκεκριμένα στη γαλλική εφημερίδα Le Dauphine Libre.

Παράλληλα, άγνωστος παραμένει λόγος που ώθησε τον πολίτη να χαστουκίσει τον Εμανουέλ Μακρόν, αλλά ακούστηκε να φωνάζει «Κάτω η Μακρονία».

Για το συμβάν έχουν τεθεί υπό κράτηση δύο άτομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.