ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κίνηση-ματ από την Τουρκία: «Κλέβει» τους Ρώσους τουρίστες από την Ελλάδα – Οι ευθύνες της κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη

Κίνηση-ματ από την Τουρκία: «Κλέβει» τους Ρώσους τουρίστες από την Ελλάδα – Οι ευθύνες της κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη

Κίνηση-ματ έκανε η Τουρκία, μέσα από την οποία «κλέβει» τους Ρώσους τουρίστες από την Ελλάδα, καθώς θα δέχεται όλους τους Ρώσους πολίτες που έχουν εμβολιαστεί με Sputnik V.

Χθες στο pronews.gr αναφέραμε πως ο τουρισμός στην Ελλάδα… τελείωσε και για φέτος, καθώς υπήρχαν νέες ακυρώσεις από την TUI, ενώ παράλληλα προειδοποιούσαμε πως η απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να ζητάει τεστ και στους εμβολιασμένους με Sputnik V τουρίστες (έπειτα από τις εντολές της Α.Μέρκελ) θα στείλει τους Ρώσους τουρίστες στην Τουρκία.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβόυσογλου λίγες ώρες αργότερα μετά το άρθρο του pronews.gr μας επιβεβαίωσε, καθώς ανακοίνωσε πως η Τουρκία θα δέχεται χωρίς να χρειάζεται τεστ όλους τους Ρώσους που έχουν εμβολιαστεί με το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V.

Συγκεκριμένα ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατά την διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με το Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ είπε:

«Η Τουρκία δέχεται τους Ρώσους τουρίστες, που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις οποιουδήποτε ρωσικού εμβολίου, εγκεκριμένου ρωσικού εμβολίου, δηλαδή που έχουν εμβολιασθεί.

Σε διαφορετική περίπτωση απαιτείται να προσκομίσουν αρνητικό μοριακό τέστ που έχει γίνει 72 ώρες πριν την αναχώρηση τους»

Ο Τσαβούσογλου προσέθεσε ότι κατά την διάρκεια των συνομιλιών με τον Λαβρόβ η Τουρκία πρότεινε στην Ρωσία να αναγνωρίσουν αμοιβαία τα πιστοποιητικά εμβολιασμού της κάθε χώρας.

Την ώρα δηλαδή που η κυβέρνηση -μέσω του Α.Γεωργιάδη- παραδέχεται πως… τα λεφτά τελείωσαν, την ώρα που οι Βρετανοί δεν αναμένεται να έρθουν στη χώρα μας για τουρισμό, η κυβέρνηση κάνει «δώρο» του Ρώσους τουρίστες στην Τουρκία!

Όλο αυτό… για να ικανοποιήσει το Βερολίνο και την Άνγκελα Μέρκελ, η οποία απαίτησε προ λίγων ημερών η Ελλάδα να μην δέχεται τουρίστες από πολλές χώρες, επικαλούμενη την μετάλλαξη Δέλτα.

Όπως γίνεται κατανοητό και η φετινή χρονιά για τον τουρισμό τελείωσε, κάτι που θα έχει δραματικές συνέπειες για την ελληνική οικονομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.