ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αδιανόητη παρέμβαση του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης: Ζητάει την φυλάκιση μάρτυρα πριν καταθέσει κατά της οικογένειας Μπάιντεν!

Ο Ντέβον Άρτσερ καταθέτει σήμερα ενώπιον του Κογκρέσου

Αδιανόητη παρέμβαση του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης: Ζητάει την φυλάκιση μάρτυρα πριν καταθέσει κατά της οικογένειας Μπάιντεν!

Σε μια αδιανόητη παρέμβασή του, τo αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης, επιχειρώντας να διασώσει τον γιο του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν, από την πιθανότητα πολυετούς φυλάκισης,αλλά και τον ίδιο τον Αμερικανό πρόεδρο, ζήτησε από ομοσπονδιακό δικαστή να φυλακιστεί ο Ντέβιν Άρτσερ και να ξεκινήσει η ποινή του, πριν καταθέσει το πρωί της Δευτέρας στο Κογκρέσο!

Ο Άρτσερ είναι ο άνθρωπος που θεωρητικά μπορεί να οδηγήσει την οικογένεια Μπάιντεν στη φυλακή, και ήταν συνέταιρος του Χάντερ Μπάιντεν.

Σήμερα πρόκειται να καταθέσει ενώπιον του Κογκρέσου κατά της οικογένειας Μπάιντεν και φαίνεται πως η κυβέρνηση Μπάιντεν δεν έχει κανέναν πρόβλημα να επιχειρήσει να τον σταματήσει και μάλιστα απροκάλυπτα.

Είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο για το Υπουργείο Δικαιοσύνης να ζητά από έναν δικαστή να οδηγήσει κάποιον στη φυλακή το Σάββατο, ειδικά λίγο πριν καταθέσει στο Κογκρέσο.

Ήδη οι Ρεπουμπλικάνοι μιλούν για δικαστικό πραξικόπημα σε εξέλιξη, και κατηγορούν το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ότι προσπαθεί ανοιχτά να «σώσει» τους Μπάιντεν.

Μόνο που το νυν υπουργείο Δικαιοσύνης, βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο της οικογένειας Μπάιντεν.

Ο Άρτσερ καταδικάστηκε πέρσι για το αδίκημα «της εξαπάτησης μίας ινδιάνικης φυλής»

Σημειώνεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν πως χρηματοδοτεί τον πόλεμο στην Ουκρανία για να καλύψει τα ίχνη του, από τις παράνομες πληρωμές που έχει δεχθεί από την συγκεκριμένη χώρα.

Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε:

« Το Κογκρέσο πρέπει να επειγόντως να ακυρώσει την απόφαση του Τζο Μπάιντεν για αποστολή δυνάμεων στην Ευρώπη για να πολεμήσουν.

Στέλνουμε στρατεύματα τροφοδοτώντας αυτή την κλιμακούμενη σύγκρουση

Ούτε μια ζωή Αμερικανού πρέπει να μπει σε κίνδυνο επειδή ο διεφθαρμένος  Τζο Μπάιντεν  έχει πάρει μίζες (από την Ουκρανία).

Πρόκειται  για ένα διεφθαρμένο πρόεδρο.».

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρεται στο σκάνδαλο της ουκρανικής Burisma Holdings και των παράνομων πληρωμών της.

Ο γιός του Τζο Μπάιτνεν είχε διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου  της Burisma Holdings από το 2014 έως τον Απρίλιο του 2019.

Οι Ρεπουμπλικάνοι κατηγορούν τον Αμερικανό πρόεδρο ότι τόσο ο ίδιος όσο και μέλη της οικογένειάς του έγιναν αποδέκτες παράνομων πληρωμών από την Burisma.

Να προστεθεί επίσης ότι στον «αέρα» βρίσκεται η συμφωνία που είχε κάνει ο γιος του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, Χάντερ, προκειμένου να δηλώσει ένοχος σε δύο κατηγορίες για φορολογικές παραβάσεις και να του επιβληθεί ποινή δύο ετών υπό επιτήρηση και πλέον λόγο της κατηγορίας οπλοκατοχής είναι αντιμέτωπος με πολυετή φυλάκιση.

Ο Χάντερ Μπάιντεν εμφανίστηκε την περασμένη Τετάρτη, στο δικαστήριο, και δήλωσε ένοχος όμως η ομοσπονδιακή δικαστής που άκουσε την υπόθεσή του, εξέφρασε ανησυχία για το κομμάτι της συμφωνίας που έχει να κάνει με την οπλοκατοχή.

Τον περασμένο μήνα, ο Μπάιντεν κατηγορήθηκε για το κακούργημα της κατοχής πυροβόλου όπλου. Είχε ένα Colt Cobra 38 Special για 11 ημέρες τον Οκτώβριο του 2018.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συμφώνησε να συνάψει συμφωνία, που δεν θα ομολογούσε τεχνικά ενοχή για το έγκλημα. Εφόσον τηρούσε τους όρους της συμφωνίας του, η υπόθεση θα διαγραφόταν από το αρχείο του. Αν όχι, η συμφωνία θα αποσυρόταν. Η κατηγορία επισύρει μέγιστη ποινή φυλάκισης δέκα ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.