ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άγρια δολοφονία στη Νότια Κορέα: Φανατική αστυνομικών σειρών σκότωσε από… περιέργεια -Τεμάχισε καθηγήτρια

Τεμάχισε το σώμα της γυναίκας και με ταξί, πέταξε κάποια μέλη της σε ποτάμι του Μπουσάν

Άγρια δολοφονία στη Νότια Κορέα: Φανατική αστυνομικών σειρών σκότωσε από… περιέργεια -Τεμάχισε καθηγήτρια

Μια νεαρή γυναίκα δολοφόνησε μια καθηγήτρια αγγλικών στην Νότια Κορέα.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζουνγκ Γιου Τζουνγκ, μία άνεργη γυναίκα που ζούσε με τον παππού της, είχε εμμονή με τις αστυνομικές ταινίες και αποφάσισε -όπως είπε κατά την σύλληψή της από τις αρχές – να σκοτώσει κάποιο άτομο «από περιέργεια».

Η Τζουνγκ αναζητούσε το υποψήφιο θύμα της μέσω διαδικτύου και τελικά έκλεισε ραντεβού με μία νεαρή καθηγήτρια αγγλικών, την οποία σκότωσε και στη συνέχεια τεμάχισε. Η δράστις είχε εμμονή με την ιδέα να  «δει πως είναι ένας φόνος» και επί μήνες έψαχνε για το ιδανικό θύμα.

Σύμφωνα με το BBC, ήρθε σε επαφή με περισσότερα από 50 άτομα, κυρίως γυναίκες, τις οποίες καλούσε για μάθημα κατ’ οίκον. Την ίδια στιγμή έψαχνε στο διαδίκτυο πληροφορίες για το πως θα σκοτώσει και θα ξεφορτωθεί το πτώμα. Το θύμα, μια 26χρονη καθηγήτρια αγγλικών από το Μπουσάν, εμφανίστηκε στο σπίτι της και η 23χρονη της επιτέθηκε με περισσότερες από 100 μαχαιριές.

Πήρε ταξί για να πετάξει το πτώμα

Στη συνέχεια τεμάχισε το σώμα της γυναίκας και με ταξί, πέταξε κάποια μέλη της σε ποτάμι του Μπουσάν.

Ο οδηγός του ταξί είδε την βαλίτσα να είναι γεμάτη αίματα και κάλεσε την αστυνομία η οποία την συνέλαβε. Το απίστευτο είναι πως η δολοφόνος ούτε τις κάμερες απέφυγε μετά το αποτρόπαιο έγκλημά της, ούτε αρνήθηκε την δολοφονία της, λέγοντας μόνο στους αστυνομικούς πως την σκότωσε μετά από καβγά κι αφού επηρεάστηκε από τις πολλές αστυνομικές ταινίες που έβλεπε.

Στο δικαστήριο ζήτησε επιείκεια, με την πρόφαση ότι υπέφερε από παραισθήσεις και άλλες ψυχικές διαταραχές, αίτημα που απορρίφθηκε. η αστυνομία της έκανε και τεστ για ψυχοπαθείς, λέγοντας πως «συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εισαγγελία ζήτησε θανατική ποινή (επιτρέπεται ακόμη στη χώρα), ωστόσο το αίτημα αναμένεται να απορριφθεί καθώς δεν έχει γίνει εκτέλεση κατάδικου από το 1997.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.