ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Απίστευτο περιστατικό στη Βρετανία: Εντοπίστηκε αντισυλληπτικό εμφύτευμα στους πνεύμονες 29χρονης 

Τρία χρόνια μετά την τοποθέτησή του, οι γιατροί κατάφεραν να το εντοπίσουν

Απίστευτο περιστατικό στη Βρετανία: Εντοπίστηκε αντισυλληπτικό εμφύτευμα στους πνεύμονες 29χρονης 

Ένα αντισυλληπτικό εμφύτευμα που είχε τοποθετηθεί υποδόρια στο χέρι μιας 29χρονης από την Βρετανία φέρεται ότι ταξίδεψε στο σώμα της και έφτασε μέχρι τους πνεύμονές της.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, μετά την τοποθέτησή του, η Ρεμπέκα Χάρντι, που είναι σήμερα μητέρα δύο παιδιών, ξέχασε να το αφαιρέσει.

Τρία χρόνια μετά την τοποθέτησή του, οι γιατροί κατάφεραν να το εντοπίσουν. Το πρόβλημα όμως τώρα είναι ότι, κατά την επέμβαση για την αφαίρεσή του, η 29χρονη μητέρα μπορεί να χάσει τη ζωή της.

Το “χαμένο” αντισυλληπτικό εμφύτευμα, μεγέθους όσο ένα σπίρτο, κατέληξε σε αρτηρίες των πνευμόνων της με τους γιατρούς να φοβούνται ότι, σε περίπτωση που προβούν σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεσή του, η γυναίκα μπορεί να πεθάνει.

Η 29χρονη Ρεμπέκα Χάρντι από το Νότιγχαμσαιρ τρομοκρατήθηκε όταν άκουσε από τα χείλη των γιατρών ότι μπορεί να πεθάνει στη διάρκεια της επέμβασης.

«Το αντισυλληπτικό εμφύτευμα είχε τοποθετεί υποδόρια στο αριστερό της χέρι το 2021. Ωστόσο, ύστερα από πολλές προσπάθειες των γιατρών να εντοπίσουν το χαμένο αντισυλληπτικό εμφύτευμα, το σημείο όπου βρέθηκε ήταν προβληματικό και, αν επιχειρούσαν να το αφαιρέσουν, η Ρεμπέκα θα μπορούσε να κινδυνεύσει», γράφει το δημοσίευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αφού έγινε ιατρικό συμβούλιο, οι γιατροί ενημέρωσαν την νεαρή Βρετανίδα ότι δεν θα γίνει επέμβαση αφού βρίσκεται σε επίφοβο σημείο: στις πνευμονικές της αρτηρίες. Θα το παρακολουθούν όμως ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.