Έπιασε τους αναγνώστες από όλες τις χώρες - Τόσο τους άνδρες, όσο και τις γυναίκες - Ηταν κατανοητό το αστείο και σε μικρούς και σε μεγάλους

Υπάρχει όμως κάποιο που να έχει αναδειχθεί ως το πιο αστείο του κόσμου; Κι όμως υπάρχει. Και όχι μόνο υπάρχει, αλλά η ανάδειξή του αυτή, αποτελεί αποτέλεσμα έρευνας που έχει κάνει ο ψυχολόγος Dr Richard Wiseman του Πανεπιστημίου του Hertfordshir.

Στην έρευνα αυτή συμμετείχαν 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι, κάτι που σημαίνει οτι η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη.

Στην πρώτη θέση, αναδείχθηκε το παρακάτω…

«Δύο κυνηγοί βρίσκονται στο δάσος και ξαφνικά ο ένας καταρρέει. Δεν φαίνεται να αναπνέει και τα μάτια του έχουν γυρίσει. Ο άλλος κυνηγός βγάζει το τηλέφωνό του και παίρνει στο νούμερο εκτάκτου ανάγκης. «Ο φίλος μου είναι νεκρός, τι να κάνω», λέει. Από την άλλη άκρη, ο τηλεφωνητής του λέει: «Ηρεμίστε κύριε, μπορώ να σας βοηθήσω. Πρώτα απ’ όλα, ας βεβαιωθούμε οτι είναι νεκρός». Την σιγή που ακολουθεί την διακόπτει ένας πυροβολισμός και ο κυνηγός λέει: «ΟΚ. Τι άλλο να κάνω τώρα».

Όπως εξήγησε αργότερα το συγκεκριμένο ανέκδοτο κέρδισε, επειδή έπιασε τους αναγνώστες από όλες τις χώρες, τόσο τους άνδρες, όσο και τις γυναίκες, ενώ ήταν κατανοητό το αστείο και σε μικρούς και σε μεγάλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποια άλλα για παράδειγμα είχαν πολλές ψήφους μόνο από άνδρες ή μόνο από ανθρώπους νεαρής ηλικίας. Αυτό όμως είχε καθολική αναγνώριση…