ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αποτέλεσμα έρευνας του Πανεπιστημίου του Hertfordshir: Το πιο αστείο ανέκδοτο του κόσμου 

Έπιασε τους αναγνώστες από όλες τις χώρες - Τόσο τους άνδρες, όσο και τις γυναίκες - Ηταν κατανοητό το αστείο και σε μικρούς και σε μεγάλους

Αποτέλεσμα έρευνας του Πανεπιστημίου του Hertfordshir: Το πιο αστείο ανέκδοτο του κόσμου 

Υπάρχει όμως κάποιο που να έχει αναδειχθεί ως το πιο αστείο του κόσμου; Κι όμως υπάρχει. Και όχι μόνο υπάρχει, αλλά η ανάδειξή του αυτή, αποτελεί αποτέλεσμα έρευνας που έχει κάνει ο ψυχολόγος Dr Richard Wiseman του Πανεπιστημίου του Hertfordshir.

Στην έρευνα αυτή συμμετείχαν 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι, κάτι που σημαίνει οτι η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη.

Στην πρώτη θέση, αναδείχθηκε το παρακάτω…

«Δύο κυνηγοί βρίσκονται στο δάσος και ξαφνικά ο ένας καταρρέει. Δεν φαίνεται να αναπνέει και τα μάτια του έχουν γυρίσει. Ο άλλος κυνηγός βγάζει το τηλέφωνό του και παίρνει στο νούμερο εκτάκτου ανάγκης. «Ο φίλος μου είναι νεκρός, τι να κάνω», λέει. Από την άλλη άκρη, ο τηλεφωνητής του λέει: «Ηρεμίστε κύριε, μπορώ να σας βοηθήσω. Πρώτα απ’ όλα, ας βεβαιωθούμε οτι είναι νεκρός». Την σιγή που ακολουθεί την διακόπτει ένας πυροβολισμός και ο κυνηγός λέει: «ΟΚ. Τι άλλο να κάνω τώρα».

Όπως εξήγησε αργότερα το συγκεκριμένο ανέκδοτο κέρδισε, επειδή έπιασε τους αναγνώστες από όλες τις χώρες, τόσο τους άνδρες, όσο και τις γυναίκες, ενώ ήταν κατανοητό το αστείο και σε μικρούς και σε μεγάλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποια άλλα για παράδειγμα είχαν πολλές ψήφους μόνο από άνδρες ή μόνο από ανθρώπους νεαρής ηλικίας. Αυτό όμως είχε καθολική αναγνώριση…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.