ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Αποθεώθηκε η Κέιτ Μίντλετον – Είναι η πρώτη πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά την Νταϊάνα

Ο τίτλος αυτός έχει συνδεθεί με την αδικοχαμένη Νταϊάνα

Αποθεώθηκε η Κέιτ Μίντλετον – Είναι η πρώτη πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά την Νταϊάνα

Μεγάλη αγάπη από τον κόσμο λαμβάνει η Κέιτ Μίντλετον, σύζυγος του πρόγκιπα Γουίλιαμ, η οποία είναι πλέον πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Το τελευταίο μέλος της βασιλικής οικογένειας που έφερε τον τίτλο αυτό, ήταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Δημοσκοπήσεις, την φέρουν μάλιστα ως το πιο δημοφιλές μέλος της βασιλικής οικογένειας, ενώ η δημοτικότητα του Ουίλιαμ είναι πολύ μεγαλύτερη από εκείνη του πατέρα του.

Ο τίτλος αυτός έχει συνδεθεί με την αδικοχαμένη Νταϊάνα, η οποία σκοτώθηκε το 1997 σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι. Η Καμίλα, η δεύτερη σύζυγος του Καρόλου, δεν τον χρησιμοποίησε ποτέ.

Το ζευγάρι είναι εξαιρετικά δημοφιλές, διατηρώντας λογαριασμό στο Instagram με 14 εκατομμύρια ακολούθους. Παρουσιάζει συνήθως φωτογραφίες μιας φαινομενικά τέλειας οικογένειας, με στιγμιότυπα στα οποία πρωταγωνιστούν τα τρία παιδιά, ο 9χρονος Τζορτζ, η 7χρονη Σάρλοτ και ο 4χρονος Λούις, του οποίου οι γκριμάτσες κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, τον περασμένο Ιούνιο, είχαν ενθουσιάσει τους φωτογράφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζευγάρι φωτογραφίζεται συχνά αγκαλιασμένο σε δεξιώσεις ή εκδηλώσεις με διασημότητες, όπως η πρεμιέρα της νέας ταινίας της σειράς Τζέιμς Μπόντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.