ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αρκούδα γκρίζλι επιτέθηκε και σκότωσε δύο περιπατητές στην Αλμπέρτα του Καναδά – Της έκαναν ευθανασία

Η περιοχή έχει αποκλειστεί

Αρκούδα γκρίζλι επιτέθηκε και σκότωσε δύο περιπατητές στην Αλμπέρτα του Καναδά – Της έκαναν ευθανασία

Τραγικό τέλος βρήκαν δύο περιπατητές, οι οποίοι δέχθηκαν φονική επίθεση από μια αρκούδα γκρίζλι στο Εθνικό Πάρκο Μπανφ, στην Αλμπέρτα του Καναδά.

Σύμφωνα με το CBC News, σε ανακοίνωσή της η εταιρεία που διαχειρίζεται τα πάρκα ανέφερε ότι έλαβε ειδοποίηση αργά την Παρασκευή από μια συσκευή GPS που υποδείκνυε ότι σημειώθηκε επίθεση αρκούδας στο Εθνικό Πάρκο, στην κοιλάδα του ποταμού Red Deer.

Οι καιρικές συνθήκες εκείνη τη στιγμή δεν επέτρεψαν τη χρήση ελικοπτέρου, με αποτέλεσμα η ομάδα ανταπόκρισης να ταξιδέψει πεζή όλη τη νύχτα στην τοποθεσία, όπου εντόπισε τα δύο θύματα. Όπως έγινε γνωστό, η ομάδα έκανε ευθανασία στην αρκούδα που είχε επιθετική συμπεριφορά, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Εθνικό Πάρκο Μπανφ, το οποίο προσελκύει περισσότερους από τέσσερα εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο, φιλοξενεί τόσο γκρίζλι όσο και μαύρες αρκούδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.