ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Αυτός είναι ο πλούσιος άνθρωπος στη Βρετανία – Είναι τόσο μυστηριώδης που δεν τον ξέρει ούτε ο θυρωρός του ουρανοξύστη του

Ακόμα και αν κάποιος προσπαθήσει να επικοινωνήσει έστω και διαδικτυακά μαζί του, δεν θα τα καταφέρει

Αυτός είναι ο πλούσιος άνθρωπος στη Βρετανία – Είναι τόσο μυστηριώδης που δεν τον ξέρει ούτε ο θυρωρός του ουρανοξύστη του

Ο 56χρονος Michael Platt είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Βρετανία καθώς η περιουσία του εκτιμάται σε 14,3 δισεκατομμύρια λίρες (περίπου 16,7 δισ. ευρώ).

Σε αντίθεση όμως με τον μεγιστάνα των πετρελαιοειδών και συνιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Sir Jim Ratcliffe (με περιουσία 13,1 δισ. λιρών) και τον εφευρέτη James Dyson (10,8 δισ. λίρες), που βρίσκονται στη δεύτερη και τρίτη θέση των πιο πλούσιων ανθρώπων του Ηνωμένου Βασιλείου, παραμένει εντυπωσιακά… άγνωστος!

Σύμφωνα μάλιστα με τη «Daily Mail», ακόμα και ο θυρωρός στη ρεσεψιόν του ουρανοξύστη όπου στεγάζεται η έδρα του ομίλου του Platt στο Λονδίνο, φαίνεται να μην τον γνωρίζει. Την εταιρεία του, την BlueCrest Capital Management, τον ίδιο όμως όχι.

Ακόμα και αν κάποιος προσπαθήσει να επικοινωνήσει έστω και διαδικτυακά μαζί του, δεν θα τα καταφέρει.

Η ιστοσελίδα της εταιρείας δεν φορτώνει καν και ο 56χρονος, μυστηριώδης Βρετανός Κροίσος – με περιουσία που εκτιμάται στα 14,3 δισεκατομμύρια λίρες – δεν απαντά στα email.

Μάλιστα, ακόμα και όταν οι Times πήραν συνέντευξη από τον Platt και τον συνιδρυτή της BlueCrest, William Reeves, το 2006, εκείνοι αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν.

Άνθρωποι που κινούνται στο επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον του, όπως η φίλη του και ισχυρότερη γυναίκα διαχειριστής fund στον κόσμο, Leda Braga,περιγράφουν τον Platt ως «αινιγματικό».

Αποτέλεσμα αυτής της μυστικοπάθειας είναι ότι κανείς από τους κοινούς θνητούς στην Βρετανία δεν γνωρίζει το όνομα, πόσο μάλλον το πρόσωπο του Platt.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.