«Δεν είναι καθόλου αστείο αυτό που βλέπουμε»: Πατέρας σηκώνει τη 2χρονη κόρη του σαν… σακούλα με ψώνια (βίντεο)

«Τα συναισθήματα των παιδιών θα πρέπει να γίνονται σεβαστά, τι ασυνείδητη πράξη»

«Δεν είναι καθόλου αστείο αυτό που βλέπουμε»: Πατέρας σηκώνει τη 2χρονη κόρη του σαν… σακούλα με ψώνια (βίντεο)

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Instagram στο οποίο βλέπουμε έναν πατέρα να σηκώνει τη δίχρονη κόρη του σα να είναι… σακούλα με ψώνια.

Η ψύχραιμη αντίδραση του εν λόγω γονέα ήρθε μετά από άρνηση του παιδιού να μπει στο σπίτι, ενώ είχαν μόλις γυρίσει από τα ψώνια τους.

Όπως θα δείτε η μικρή έχει ξαπλώσει στο πεζοδρόμιο και αρνείται να σηκωθεί, με αποτέλεσμα ο πατέρας της απλώς να την πιάσει από το μπουφάν της και να τη σηκώσει.

Οι εικόνες αυτές δίχασαν τους χρήστες, με μερικούς να κατανοούν την ενέργεια του γονέα και άλλους να φτάνουν στο σημείο να μιλάνε για κακοποίηση.

«Θα το άφηνα εκεί. Τα παιδιά σήμερα είναι κακομαθημένα», «μπράβο στον πατέρα, τι υπομονή πρέπει να έχει» έγραψαν ορισμένοι χρήστες.

«Τα συναισθήματα των παιδιών θα πρέπει να γίνονται σεβαστά, τι ασυνείδητη πράξη» σχολίασε κάποιος, «δεν είναι καθόλου αστείο αυτό που βλέπουμε» σχολίασε ένας άλλος, «δεν πιστεύω αυτό που είδα, πρόκειται για κανονική κακοποίηση» σχολίασε ένας τρίτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μητέρα του παιδιού από την πλευρά της είχε δηλώσει το 2018 όταν και καταγράφηκε το βίντεο στο Κεμπέκ του Καναδά ότι στο μικρό κορίτσι αρέσει να κάνει πράγματα που προκαλούν γέλιο, εκφράζοντας την απορία της για το πώς άντεξε η ζακέτα του παιδιού και δεν σκίστηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.