ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Διαρροή αερίου στο βόρειο τμήμα της Κίνας – Δέκα νεκροί

Τα βιομηχανικά δυστυχήματα είναι συχνά στην Κίνα, όπου τα πρωτόκολλα ασφαλείας δεν τηρούνται με ιδιαίτερη αυστηρότερη

Διαρροή αερίου στο βόρειο τμήμα της Κίνας – Δέκα νεκροί

Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν μετά από διαρροή αερίου στο βόρειο τμήμα της Κίνας, μεταδίδουν κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Το δυστύχημα έγινε χθες Πέμπτη στις 15:40 [σ.σ. τοπική ώρα· στις 10:40 ώρα Ελλάδας] σε εταιρεία χημικών προϊόντων στην Ορντός, στην περιφέρεια της εσωτερικής Μογγολίας, σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV.

Και διευκρίνισε: «Αέριο που εκτοξεύθηκε με μεγάλη πίεση» χτύπησε εργαζόμενους που «δούλευαν σε ύψος και τους έκανε να πέσουν».

Ένας άνθρωπος πέθανε ακαριαία και ο απολογισμός των θυμάτων προοδευτικά γινόταν ολοένα πιο βαρύς, πρόσθεσε η κρατική τηλεόραση.

Τα βιομηχανικά δυστυχήματα είναι συχνά στην Κίνα, όπου τα πρωτόκολλα ασφαλείας δεν τηρούνται με ιδιαίτερη αυστηρότερη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Φεβρουάριο, η κατάρρευση μέρους ανθρακωρυχείου στην εσωτερική Μογγολία είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 53 άνθρωποι, κατά τον επίσημο απολογισμό των θυμάτων που δημοσιοποίησαν οι αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.