ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο κυβερνήτης του Τέξας κατά της παγκόσμιας δυστοπίας: Απαγόρευσε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τον κορωνοϊό

Ο κυβερνήτης του Τέξας κατά της παγκόσμιας δυστοπίας: Απαγόρευσε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τον κορωνοϊό

Ο Ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης του Τέξας, Γκρεγκ Άμποτ, εξέδωσε διάταγμα με το οποίο απαγορεύει κάθε εντολή για υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Μάλιστα, ο Γκρεγκ Άμποτ ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά της νόσου COVID-19, παρ’ όλα αυτά επέμεινε ότι οι Αμερικανοί πρέπει να είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν αν θα κάνουν ένα εμβόλιο ή όχι.

Χαρακτηριστικά, ο κυβερνήτης του Τέξας, σε σχετική ανάρτηση στο Twitter, έγραψε: «Το εμβόλιο για τη νόσο COVID-19 είναι ασφαλές, αποτελεσματικό και η καλύτερη άμυνά μας ενάντια στον ιό, αλλά πρέπει πάντα να παραμένει εθελοντικό και όχι αναγκαστικό».

Επίσης, ο Γκρεγκ Άμποτ ζήτησε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων και τη Γερουσία της Πολιτείας να επισημοποιήσουν την πρωτοβουλία του μέσω νομοθετήματος και έτσι, τότε, το διάταγμα του κυβερνήτη να μην μπορεί να ακυρωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι εν μέσω πολλών κρουσμάτων από τη μετάλλαξη Δέλτα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα για υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά της νόσου COVID-19 για επιχειρήσεις με περισσότερους από 100 εργαζόμενους και ομοσπονδιακούς κυβερνητικούς αξιωματούχους ως μέρος του σχεδίου του για τον περιορισμό του ιού.

Ακόμα, ο Τζο Μπάιντεν κάλεσε τους κυβερνήτες να αποφασίσουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των δασκάλων.

Ωστόσο, αρκετοί Ρεπουμπλικανοί κυβερνήτες αμφισβήτησαν την απόφαση περί υποχρεωτικού εμβολιασμού με τον κυβερνήτη της Νότιας Καρολίνας Χένρι ΜακΜάστερ να χαρακτηρίζει το μέτρο ως «αντισυνταγματικό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του, ο Γκρεγκ Άμποτ κατηγόρησε τον Τζο Μπάιντεν για «επίθεση στις ιδιωτικές επιχειρήσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.