Ο Α.Σαμαράς θα «τελειώσει» δύο κόμματα όταν κατέβει...

«Όνειρα γλυκά» Τζο Μπάιντεν – Τον πήρε… ο ύπνος στη διάρκεια ομιλίας στην COP26! (βίντεο)

«Όνειρα γλυκά» Τζο Μπάιντεν – Τον πήρε… ο ύπνος στη διάρκεια ομιλίας στην COP26! (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν φαίνεται πως έχει κουραστεί αρκετά από τις διαρκείς μετακινήσεις και επαφές των τελευταίων ημερών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί πως με δυσκολία κρατούσε ανοιχτά τα μάτια του στη διάρκεια ομιλίας στην COP26 κάτι που αντιλήφθηκε ρεπόρτερ της Washington Post, ο οποίος φρόντισε να «αιχμαλωτίσει» τις στιγμές αυτές σε βίντεο στο κινητό του τηλέφωνο.

Στο βίντεο, που κυκλοφόρησε αστραπιαία στα social media, διακρίνεται ο Αμερικανός πρόεδρος να κλείνει τα μάτια του για κάποια δευτερόλεπτα, ενώ σε κάποια στιγμή, μέλος της αντιπροσωπείας του Λευκού Οίκου τον πλησιάζει και τον… ξυπνάει, ψιθυρίζοντάς του κάτι στο αυτί.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.