ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Μήνυμα» Τ.Μπάιντεν σε Β.Πούτιν: «Δεν θα δεχθούμε τις ”κόκκινες γραμμές” της Μόσχας για την Ουκρανία»

Ο Τζο Μπάιντεν αναμένεται να έχει «μακρά συζήτηση» με το Ρώσο πρόεδρο

«Μήνυμα» Τ.Μπάιντεν σε Β.Πούτιν: «Δεν θα δεχθούμε τις ”κόκκινες γραμμές” της Μόσχας για την Ουκρανία»

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως δεν θα δεχθεί τις «κόκκινες γραμμές» της Μόσχας.

Ο Τζο Μπάιντεν αναμένεται να έχει «μακρά συζήτηση» με το Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν σχετικά με την κρίση ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία.

Μια βιντεοδιάσκεψη ανάμεσα στους δύο ηγέτες αναμένεται πως θα πραγματοποιηθεί εντός ημερών.

«Γνωρίζουμε από καιρό τις ενέργειες της Ρωσίας και περιμένω ότι θα έχουμε μια μακρά συζήτηση με τον Πούτιν», δήλωσε ο Μπάιντεν στους δημοσιογράφους καθώς αναχωρούσε για να περάσει το σαββατοκύριακο στο Καμπ Ντέιβιντ.

«Δεν δέχομαι τις κόκκινες γραμμές κανενός», δήλωσε σχετικά με τις απαιτήσεις της Ρωσίας.

Περισσότεροι από 94.000 Ρώσοι στρατιώτες έχουν συγκεντρωθεί κοντά στα σύνορα της Ουκρανίας, σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές, οι οποίες επικαλούνται αναφορές των υπηρεσιών πληροφοριών ότι η Μόσχα μπορεί να σχεδιάζει μια μεγάλης κλίμακας στρατιωτική επίθεση στα τέλη Ιανουαρίου.

Η Μόσχα, με τη σειρά της, κατηγορεί την Ουκρανία και τις ΗΠΑ για αποσταθεροποιητική συμπεριφορά και υποστηρίζει πως το Κιέβο μπορεί να ετοιμάζεται να εξαπολύσει τη δική του επίθεση στην ανατολική Ουκρανία, κάτι που οι ουκρανικές αρχές αρνούνται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό που κάνω είναι να ετοιμάζω αυτό που πιστεύω πως είναι η πιο συνολική και σημαντική σειρά πρωτοβουλιών για να κάνω πολύ, πολύ δύσκολο για τον κ. Πούτιν να προχωρήσει και να κάνει αυτό που ο κόσμος ανησυχεί πως θα κάνει», πρόσθεσε ο Μπάιντεν χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.