ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Β.Ζελένσκι: «Είναι καιρός να καταλήξουμε σε συμφωνία και να τερματίσουμε τη σύγκρουση του Ντονμπάς»

Β.Ζελένσκι: «Είναι καιρός να καταλήξουμε σε συμφωνία και να τερματίσουμε τη σύγκρουση του Ντονμπάς»

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, υποστήριξε ότι ήρθε η ώρα να τερματιστεί η σύγκρουση στο Ντονμπάς.

«Είναι καιρός να καταλήξουμε σε συμφωνία και να τερματίσουμε τη σύγκρουση του Ντονμπάς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ουκρανίας, προσθέτοντας ότι το Κίεβο είναι έτοιμο να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής της «Μορφής Νορμανδίας (Normandy Format)».

«Είναι καιρός να συμφωνήσουμε ουσιαστικά για τον τερματισμό της σύγκρουσης και είμαστε έτοιμοι για τις απαραίτητες αποφάσεις κατά τη διάρκεια της νέας συνόδου κορυφής των ηγετών των τεσσάρων χωρών», ανέφερε, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του.

Το γραφείο Τύπου του Ζελένσκι σημείωσε επίσης ότι η Ουκρανία, η Γαλλία και η Γερμανία «συμφώνησαν να συνεχίσουν να διατηρούν επαφές εντός της Μορφής Νορμανδίας σε επίπεδο συμβούλων, προκειμένου να συμφωνήσουν σχετικά με τους τρόπους οργάνωσης της επόμενης συνόδου κορυφής των ηγετών των τεσσάρων χωρών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι οι συνομιλίες της «Μορφής Νορμανδίας» περιλαμβάνουν τους εκπροσώπους της Ρωσίας, της Γερμανίας, της Ουκρανίας και της Γαλλίας, οι οποίοι συναντήθηκαν ανεπίσημα κατά τη διάρκεια του εορτασμού της «Απόβασης στη Νορμανδία» το 2014 και στοχεύουν στην επίλυση του πολέμου στο Ντόμπας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.