ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ: «Οι κυρώσεις εναντίον μας θα πλήξουν έντονα τις αγορές»

Προειδοποιεί τις ΗΠΑ ο Α.Αντόνοφ

Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ: «Οι κυρώσεις εναντίον μας θα πλήξουν έντονα τις αγορές»

O Ρώσος πρέσβης στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Ανατόλι Αντόνοφ προειδοποιεί την Δύση ότι κυρώσεις κατά της Ρωσίας θα πλήξουν τις παγκόσμιες αγορές αλλά δεν θα αλλάξουν την εξωτερική πολιτική της Μόσχας.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν εναντίον μας θα πλήξουν έντονα τις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές και ενεργειακές αγορές. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα μείνουν εκτός, όπου οι απλοί πολίτες θα αισθανθούν τις πλήρεις συνέπειες της αύξησης των τιμών» προειδοποίησε.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν τις πρώτες από τις κυρώσεις τους κατά της Ρωσίας, με περιορισμούς να επιβάλλονται σε δύο τράπεζες και τις πολυάριθμες θυγατρικές τους, το ρωσικό κρατικό χρέος αλλά και αντιπροσώπων της ελίτ.

Επιπλέον, οι Αμερικανοί απαγορεύεται να συνδιαλέγονται, εμπορικά ή οικονομικά, με Λουγκάνσκ και Ντονέτσκ.

Ο Αντόνοφ τόνισε πως οι κυρώσεις δεν θα λύσουν προβλήματα.

«Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι κάποιος στην Ουάσινγκτον ελπίζει ότι η Ρωσία θα αναθεωρήσει την εξωτερική της πολιτική υπό την απειλή κυρώσεων. Δεν θυμάμαι ούτε μια μέρα που η χώρα μας να ζούσε χωρίς κανέναν περιορισμό από τον δυτικό κόσμο. Έχουμε μάθει να δουλεύουμε σε τέτοιες συνθήκες. Και όχι μόνο να επιβιώνουμε, αλλά και αναπτύξαμε το κράτος» επεσήμανε ο διπλωμάτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταλήγοντας, είπε πως οι ΗΠΑ δεν έχουν κάνει τίποτα τα τελευταία επτά χρόνια για να πείσουν το Κίεβο ώστε να συνταχθεί με τα συμφωνηθέντα του Μινσκ και να αρχίσει να τα εφαρμόζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.