ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ε.Μακρόν: «Έρχεται νέο κύμα ακρίβειας λόγω του πολέμου στην Ουκρανία – Η οικονομία μας θα υποφέρει»

«Οι μέρες που έρχονται θα είναι όλο και πιο δύσκολες»

Ε.Μακρόν: «Έρχεται νέο κύμα ακρίβειας λόγω του πολέμου στην Ουκρανία – Η οικονομία μας θα υποφέρει»

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμάνουελ Μακρόν, προειδοποίησε για το κύμα ακρίβειας που έρχεται στην Ευρώπη, λόγω της κρίσης στην Ουκρανία και προειδοποίησε ότι πολλά τμήματα της οικονομίας της χώρας θα υποφέρουν.

Ο Γάλλος πρόεδρος υποστήριξε ότι λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία θα αυξηθούν οι τιμές στις πρώτες ύλες.

Παρά το γεγονός ότι η Γαλλία «δεν βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία πολλά τμήματα της οικονομίας της χώρας θα υποφέρουν λόγω του πολέμου Ουκρανία», είπε ο Ε.Μακρόν και ζήτησε από τον Γάλλο πρωθυπουργό να καταρτήσει σχέδιο οικονομικής ανάκαμψης.

Τόνισε ακόμα ότι «αλλάζουμε εποχή. Η δημοκρατία και η ελευθερία δεν θεωρούνται δεδομένα».

«Οι ρωσικές δυνάμεις βομβαρδίζουν το Κίεβο. Οι επόμενες μέρες θα είναι πιο δύσκολες και χαιρετώ το θάρρος της Ουκρανίας. Μόνος του ο Πούτιν έχει διαλέξει αυτόν τον πόλεμο και είναι ψέμα να λες ότι αυτός ο πόλεμος είναι αγώνας ενάντια του ναζισμού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Μακρόν επεσήμανε ότι η στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία, έφερε στο προσκήνιο την ανάγκη η αμυντική στρατηγική της Ευρώπης να περάσει σε μια νέα φάση.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η Γαλλία εντείνει τις επενδύσεις της στον αμυντικό τομέα, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Γάλλος πρόεδρος χαιρέτισε το θάρρος των Ουκρανών που αντιμετώπισαν έναν πόλεμο που ήταν έργο αποκλειστικά του Ρώσου προέδρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι μέρες που έρχονται είναι πιθανό να είναι όλο και πιο δύσκολες», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.