ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο νέος Τζορτζ Μπους που εισχωρεί στην πολιτική ζωή των ΗΠΑ

Ο νέος Τζορτζ Μπους που εισχωρεί στην πολιτική ζωή των ΗΠΑ

Νέος Τζορτζ Μπους εισχωρεί στην πολιτική ζωή της Αμερικής. Ο λόγος για τον 36χρονο ανηψιό του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζορτζ Ου. Μπους, τον Τζορτζ Π. Μπους.

Ο νέος Μπους πέρασε το πρώτο απαραίτητο στάδιο για να μπορέσει στο μέλλον να θέσει υποψηφιότητα στην πολιτεία του Τέξας, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Κατέθεσε στην επιτροπή δεοντολογίας του Τέξας τη φόρμα διορισμού ενός ταμία για την προεκλογική του εκστρατεία, απαραίτητο στάδιο για οποιοδήποτε επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα για κάποιο αξίωμα στην πολιτεία.

Ο Μπους δεν έχει ανακοινώσει για ποιο αξίωμα επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα, αλλά για τους Ρεπουμπλικάνους η είσοδός του στην πολιτική διασφαλίζει τη συνέχιση της ισχυρής πολιτικής δυναστείας των Μπους. Είναι κατά το ήμισυ Ισπανός, καθώς η μητέρα του είναι μεξικανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων προεδρικών εκλογών, μόλις το 27% των ισπανόφωνων ψήφισαν τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών Μιτ Ρόμνεϊ και πλέον το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα αναζητά προσωπικότητες ικανές να προσελκύσουν την μερίδα αυτή των ψηφοφόρων.

Ο έφεδρος αξιωματικός και σύμβουλος είναι ήδη ενεργός στον τομέα της πολιτικής.

Στα τέλη Αυγούστου, στο περιθώριο του συνεδρίου των Ρεπουμπλικάνων στην Τάμπα της Φλόριντα, συμμετείχε σε μια διάσκεψη για «την επόμενη γενιά» μαζί με την Τσέλσι Κλίντον, κόρη του Μπιλ Κλίντον, και τον Τζος Ρόμνεϊ, γιο του Μιτ Ρόμνεϊ.

Ο πατέρας του, Τζεμπ Μπους, αδερφός του πρώην προέδρου Τζορτζ Ου. Μπους, ήταν κυβερνήτης της Φλόριντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.